Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Mars dostane aktualizáciu na Android 7.0 Nougat ešte v tomto roku

Vernee Mars dostane aktualizáciu na Android 7.0 Nougat ešte v tomto roku

0

Najnovšia verzia operačného systému Android s označením 7.0 Nougat je ešte stále čerstvá. Okrem Nexus a Pixel zariadení ňou väčšina smartfónov nedisponuje.

Aktualizáciu pre svoje zariadenia už ale ohlásili napr. Lenovo, Samsung a Sony. Výrobca LG dnes dokonca update na verziu 7.0 Nougat spustil v domovskej Južnej Kórei. Týka sa modelu LG G5.

Vo všeobecnosti sa väčšina renomovaných výrobcov snaží priniesť najnovšiu verziu OS Android svojim zákazníkom čo najskôr. Oproti minulosti sa určite polepšili. Každá veľká aktualizácia so sebou prináša nielen nové používateľské funkcie či lepšiu spotrebu energie, ale aj oveľa podstatnejšie bezpečnostné záplaty a opatrenia. Tie sú v dnešnej dobe rastúcich kybernetických zločinov viac ako dôležité.

mars_7.0_nougat

Promptnú aktualizáciu na Android 7.0 Nougat neprinášajú iba „veľké mená“, ale tiež novší a menší hráči. Spoločnosť Vernee pre svoj model smartfónu s označením Mars update už pripravila. Ten je aktuálne v testovacej beta verzii, ktorú môžete vidieť na snímkach v článku. Po doladení všetkých detailov bude aktualizácia dostupná štandardne cez OTA rozhranie.

mars_7.0_nougat

Plnej a stabilnej verzie sa majitelia zariadení Vernee Mars dočkajú ešte v tomto roku, konkrétne v poslednom mesiaci december. Výrobca už skôr prisľúbil, že Vernee Mars bude vôbec prvým smartfónom s čipsetom Helio P10, ktorý aktualizáciu na verziu systému 7.0 Nougat dostane. Zdá sa, že sa mu sľub podarí naplniť.

mars_7-0_nougat

Informácie o Vernee Mars nájdete na oficiálnom webe vernee.cc alebo na stránkach predajcu https://goo.gl/6Zw7zf.