Vernee po modeli Apollo Lite spúšťa predaj aj jeho výkonnejšieho súrodenca, model Apollo. Ten namiesto Full HD (1 920 x 1 080) displeja ponúka rovno 5,5-palcový 2K panel (QHD 2 560 x 1 440). To ale nie je všetko, čo sa zmenilo.

Vernee ApolloCena: €226 (GearBest) | Dostupnosť: na sklade

Spoločnosť siahla hlavne po výkonnejšom procesore, ktorý by mal zabezpečiť čo najpríjemnejší zážitok z VR. Presnejšie o ide Helio X25 od MediaTeku, ktorému pomáha grafický čip Mali T880. Jeho jadrá tikajú na takte 2.5 GHz, čo spolu s 4 GB RAM prináša výkon, ktorý je o 20 % vyšší než pri Helio P10. Aj vďaka tomu sa výrobcovi podarilo dosiahnuť priemerné skóre v AnTuTu na hladine 102 233 bodov.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Vernee Apollo <<<

Keď už sme načali tú pamäť, modelu Apollo nechýba ani 64 GB úložisko pre všetky multimédiá, ako napríklad fotografie či videá, ktoré môžete nasnímať až 21 Mpx zadným (PDAF technológia, zaostrenie do 0,17s) alebo 8 Mpx predným (84-stupňový zorný uhol) fotoaparátom.

apollo-1

Všetky komponenty sú už tradične uložené v kvalitnej, kovovej konštrukcii pre čo najprémiovejší pocit z jeho používania. V úplnom vnútri nájdete 3 180 mAh akumulátor, ktorý podporuje technológiu rýchleho nabíjania od vernee – Vcharge. Nabijete ju nielen, že rýchlo, ale vďaka USB C portu aj pohodlne. Okrem toho, USB C na Vernee Apollo podporuje aj OTG, takže k nemu hravo pripojíte akékoľvek príslušenstvo.

Balenie, ktoré sa premení na VR

Apollo prichádza zabalený v unikátnom balení, ktoré po preprave premení na VR headset. Vďaka vysokému výkonu, hlavne na jeho cenovú kategóriu, si tak môžete užiť zážitok z VR aj bez toho, aby ste si dokupovali ďalšie príslušenstvo.

No čo, zaujali sme vás? Ani sa nečudujeme, my sa už teraz tešíme na možnosť zrecenzovať tohto fešáka. Viac informácií, ako aj možnosť kúpiť si ho lacnejšie nájdete na odkaze nižšie. Vernee Apollo sa počas uvádzacej akcie predáva za 226,41 EUR.

>>> Zobraziť podrobnosti akcie <<<