Úvod Výrobcovia OnePlus Snapdragon 821 a dátum 15. november. Výrobca OnePlus avizuje nové zariadenie

Snapdragon 821 a dátum 15. november. Výrobca OnePlus avizuje nové zariadenie

0

Spoločnosť OnePlus na sociálnej sieti Twitter zverejnila krátke video, ktorým tento obľúbený výrobca láka na predstavenie nového zariadenia.

Aj keď spoločnosť OnePlus nebola konkrétna, indície sú viac ako jasné. Krátke promo video hovorí o dátume 15. november 2016 a čipsete Snapdragon 821.

Už skôr sa totižto objavili informácie, že táto spoločnosť plánuje uviesť na trh vylepšený model smartfónu OnePlus 3. Predbežne sa hovorí o názve OnePlus 3T. Práve ten má dostať do výbavy jeden z najmodernejších a najvýkonnejších mobilných čipsetov súčasnosti. Tým však novinky nekončia.

Zariadenie by malo prísť s predinštalovaným OS Android v najnovšej verzii 7.0 Nougat a vylepšeným 16 Mpx fotoaparátom. Nový, alebo skôr inovovaný smartfón OnePlus 3T je už popredu odsúdený na úspech. Súčasný OnePlus 3 sa veľmi dobre predáva a vysoký dopyt dokonca nechcene predlžuje časy doručenia zákazníkom. Tí museli na svoj OnePlus 3 v niektorých prípadoch čakať aj viac ako 4 – 5 týždňov.

OnePlus 3

Jedinou prekážkou v ceste predajného úspechu môže byť cena. Tá má byť logicky vyššia, a to o 80 dolárov. Súčasný model stojí 400 dolárov a ak sa pozrieme do európskeho e-shopu výrobcu, uvidíme cenu 399 eur. Môžeme teda predpokladať, že európska cena modelu OnePlus 3T sa zastaví na 479 eurách.

V úvode spomínané video si môžete pozrieť nižšie.