Úvod Zaujímavosti Stiahnite si pozadia z OnePlus 3T, ktoré vytvoril abstraktný umelec

Stiahnite si pozadia z OnePlus 3T, ktoré vytvoril abstraktný umelec

0
Hlavne po hardvérovej stránke aktualizovaný smartfón OnePlus 3T uzrel oficiálne svetlo sveta len včera. Dostal väčší výkon, batériu alebo predný 16 Mpx fotoaparát.

Podrobnejšie sme o novinke informovali v minulom článku. Napriek tomu, že má OnePlus 3T rovnaké rozmery a konštrukčný dizajn ako jeho predchodca OnePlus 3, predsa len nejaké vizuálne vylepšenia nastali.

Nová je farebná povrchová úprava, ktorá má evokovať bronz a nové sú tiež vkusné pozadia pre domácu obrazovku. Tie nie sú hocaké. Vytvoril ich umelec Hampus Olsson, ktorý objednávku od spoločnosti OnePlus zobral vážne.

Hampus Olsson s touto spoločnosťou nespolupracuje prvýkrát. Tapety vytvoril už pre dávnejší model OnePlus 2. Zaujímavosťou je, že spolupráci predchádzalo náhodné stretnutie umelca so spoluzakladateľom OnePlus, Carl Pei-om.

oneplus 3t

Pozadia pre domácu obrazovku vytváral dokonca v Európe. Z Paríža sa presunul do Berlína, kde väčšinu svojho voľného času trávil v kaviarňach, kde zbieral inšpiráciu a tvoril. Výsledkom je päť abstraktne podaných umeleckých tapiet. Stiahnuť si ich môžete z oficiálneho blogu umelca na adrese hampusolsson.com alebo z odkazov nižšie.

Pokiaľ vás práca umelca zaujala, navštívte jeho Instagram, kde nájdete viac z jeho tvorby. @hellohampusolsson.