Úvod Zariadenia Power banky, VR, TV boxy, ale aj smartfóny. Novembrové zľavy budú trvať...

Power banky, VR, TV boxy, ale aj smartfóny. Novembrové zľavy budú trvať ešte necelých 5 dní!

0

Internetový predajca geekbuying.com uviedol do novembrovej zľavnenej ponuky plejádu rôznych zariadení z množstva kategórií. Ich cena v niektorých prípadoch klesla o viac ako polovicu.

Ponuka je už tradične obmedzená časovo, ale aj počtom kusov. Niektoré zariadenia už nie sú k dispozícii, keďže sa stihli vypredať. Drvivá väčšina z nich je však stále v ponuke.

Zaujímavo vyzerá napríklad kategória „Pod $30″. V segmente power bánk, resp. externých batérií, kraľuje hlavne Xiaomi. Čo ponúknuť má určite aj ďalší, v Číne populárny výrobca LeEco.

letv

Ich externý zdroj energie má kapacitu 13400 mAh, pracuje s technológiou rýchleho nabíjania Quick Charge 2.0 a jej telo je zhotovené z liatiny hliníka. Power banka disponuje desiatimi rôznymi bezpečnostnými vlastnosťami. Spomenieme napríklad ochranu pred prehriatím. Jej cena je približne 22 eur.

E27 2 in 1 je netradičné spojenie inteligentného osvetlenia a Bluetooth reproduktora. Inteligentnú LED žiarovku so svietivosťou 260-300 LM môžete ovládať pomocou smartfónu alebo iného zariadenia, ktoré pracuje so štandardom Bluetooth 4.0.

e27-2-in-1

Okrem ovládania svetla môžete žiarovku používať aj ako externý reproduktor. Kvalita zvuku nebude v žiadnom prípade štúdiová, čiže skôr ako na prehrávanie hudby by sa dala použiť pre hlasitý odposluch, resp. telefonovanie. Konferenčné hovory v kancelárii by boli určite zaujímavé, keďže by sa hlas druhej strany ozýval zo žiarovky v strope. Dosah Bluetooth pripojenia 15 metrov a aktuálna cena necelých 17 eur.

Do tretice nás zaujal tablet Xiaomi MiPad 2. Ten dominuje hlavne jednoliatou kovovou a štíhlou konštrukciou a 9,7″ displejom s jemným rozlíšením 2048 x 1536 pixelov. Samozrejmosťou je klasicky dobre vyladené používateľské prostredie MIUI a nabíjanie cez USB typ C.

mipad_2

Xiaomi MiPad 2 je dostupný v rôznych konfiguráciách a farbách. Vybrať si môžete najnižšiu verziu 2 GB RAM / 16 GB ROM s OS Android alebo aj model s 2 GB RAM, 64 GB úložiskom a operačným systémom Windows 10. Verzie s OS Windows sú prirodzene drahšie.

Celú novembrovú zľavovú akciu medzinárodného predajcu geekbuying.com nájdete na adrese https://goo.gl/rQFm0e alebo v odkaze nižšie.

>>>Zobraziť novembrovú zľavovú akciu<<<