Úvod Zariadenia Vylepšený OnePlus 3T oficiálne! Je toto najlepší Android smartfón so 6GB RAM?

Vylepšený OnePlus 3T oficiálne! Je toto najlepší Android smartfón so 6GB RAM?

4
oneplus 3T
OnePlus 3T

Rôzne indície a neoficiálne správy, ktoré sa vynárali v posledných týždňoch ohľadom vylepšeného OnePlus 3T, sú minulosťou. Spoločnosť OnePlus toto zariadenie oficiálne predstavila.

Predošlé dohady vo väčšine prípadov korešpondovali s reálnymi vlastnosťami a parametrami. OnePlus 3T meria a vyzerá presne ako OnePlus 3. Kritika nie je na mieste, keďže bolo už skôr známe, že pôjde len o akúsi výkonnostnú inováciu. Pribudlo ale nové farebné prevedenie imitujúce bronzový kov.

V prvom rade už pod kapotou nenájdeme Snapdragon 820, ale jeho výkonnejšieho brata, procesor Snapdragon 821. OnePlus 3T ponúkne dve rôzne kapacity úložného priestoru. Štandard UFS 2.0 je spojený so 64 GB kapacitou a 128 GB priestorom pre dáta. Operačná pamäť RAM má 6 GB.

Zadný fotoaparát zostal bez zmeny. Teda technologickej. Novinkou je zafírové krycie sklo objektívu, ktoré odolá akýmkoľvek škrabancom. V prednej časti sa však udiali veľké zmeny. Selfie si budeme môcť zhotoviť prednou 16 Mpx kamerou Samsung 3P8SP s clonou f/2.0 a pixelmi veľkými 1,0 μm. Nechýba PDAF technológia zaostrovania a schopnosť záznamu FHD videa pri 30 fps.

Kapacita batérie stúpla z 3000 mAh na 3400 mAh, pričom výrobca pribalil 20W technológiu rýchleho nabíjania DASH Charge. Smartfóny výrobcu OnePlus sú dostupné aj v Európe, vrátane našej krajiny. Objednať sa dajú priamo z oficiálnej stránky oneplus.net.

Pokiaľ si na inovovaný model OnePlus 3T brúsite zuby, pripraviť si budete musieť 439 eur v prípade 64 GB modelu a 479 eur pri 128 GB verzii. Európska dostupnosť je ohlásená na 28. novembra 2016.