Úvod Aplikácie Jeden z najlepších prehrávačov hudby v obchode Google Play s dočasne zníženou...

Jeden z najlepších prehrávačov hudby v obchode Google Play s dočasne zníženou cenou

7

Pokiaľ poškuľujete po novom prehrávači hudby, určite by ste nemali prehliadnuť aktuálnu zľavu. Poweramp aplikácia patrí už dlhodobo k tomu najlepšiemu z audio kategórie.

Vývojári sa túto appku rozhodli ponúknuť len za 0,99 €, a to pri príležitosti nákupnej horúčky známej ako Black Friday. Tá je síce už za nami, Poweramp aplikácia je ale zľavnená stále. Samozrejme dočasne.

Poweramp prehrávač dokáže spracovať väčšinu bežne používaných audio formátov, nechýba mu pokročilý grafický ekvalizér alebo možnosti zmeny jeho vzhľadu. Funkcií je ešte omnoho viac, pričom sú spojené s hladkým a rýchlym chodom celej aplikácie. Promptné ovládanie priamo z domácej obrazovky zabezpečia štyri widgety rôznych veľkostí.

hudba

Ak chcete využiť zľavu, najskôr si musíte nainštalovať trial verziu prehrávača, ktorá má platnosť 15 dní. Počas nich si môžete užívať plnú funkcionalitu bezplatne. V tomto prípade by sme ale následne hneď siahli po aplikácii Poweramp Unlocker, ktorá je krátkodobo k dispozícii so spomínanou zľavnenou cenou. Následne bude Poweramp celý váš, bez reklám a so všetkými možnosťami, ktoré ocení každý milovník hudby.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer.unlock“]