Úvod Smartphony Predstavenie Meizu pozýva na predstavenie. Nový model z úspešnej línie uvidíme už 6....

Meizu pozýva na predstavenie. Nový model z úspešnej línie uvidíme už 6. decembra

1

Meizu ku koncu roka v produkcii nových smartfónov nepoľavuje. Práve naopak. Okrem cenovo dostupného modelu sa očakáva aj predstavenie high-end novinky. 

Čo sa týka high-end zariadenia, Meizu X by mal byť predstavený 30. novembra 2016, čiže najbližšiu stredu. Informácia o tomto dátume je ale neoficiálna. Meizu X bude poháňať nový desaťjadrový čipset Helio X30.

Oficiálny status dostal dátum 6. december 2016. V tento deň budeme svedkami predstavenia modelu M5 Note. Ten bude už tradične cieliť na zákazníkov, ktorí bažia po optimálnom pomere výbavy voči cene.

Meizu M5 Note bude bežať pod taktovkou procesora Helio P10, ktorý má osem jadier a sekundovať mu bude grafický čip Mali T860. Prekvapením nebude použitie 3 GB kapacity operačnej pamäte RAM alebo 5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením. Kovová jednoliata konštrukcia je samozrejmosťou, rovnako tak Android vo verzii 6.0.1 Marshmallow.

meizu-m5-note

Smartóny s prívlastkom Note z dielne tohto výrobcu sú veľmi populárne. Podľa dostupných správ sa ich malo predať cez 20 miliónov kusov, čo je na výrobcu zameraného primárne na ázijské trhy skvelé číslo. Pokiaľ výrobca zostane verný priateľskej cenovej politike aj pri zariadení M5 Note, už popredu by sa dalo označiť razítkom úspechu.