Úvod Ostatné Drony Kompaktný lietajúci dron s HD kamerou, ktorý sa zmestí do vrecka

Kompaktný lietajúci dron s HD kamerou, ktorý sa zmestí do vrecka

4

Medzi diaľkovo ovládanými lietajúcimi dronmi môžeme natrafiť na jeden zaujímavý kúsok, ktorý sa vďaka svojim rozmerom zmestí do vrecka nohavíc.

Model JJRC H37 meria v zloženom stave len 13,5 x 6,5 x 2,5 cm a váži iba 73 gramov. Ak jeho ramená rozložíte, dostanete sa na rozmery 16 x 13,5 x 2,5 cm. Do takto malého zariadenia sa vtesnala HD kamera so 720p rozlíšením a 6-osový gyroskop, ktorý sa postará o stabilný a vyvážený let.

Dron je inak zhotovený z ľahkého ABS plastu a vo vzduchu ho bude okrem štvorice rotorov držať 500 mAh batéria. Akumulátor vystačí na 6 – 8 minút letu a nabije sa za 60 minút.

Dron budete ovládať cez smartfón pomocou pridruženej aplikácie. Okrem virtuálnych ovládačov na displeji uvidíte obraz sprostredkovaný z vtáčej perspektívy. S dronom smartfón spojíte pomocou WiFi a ovládať ho môžete v 40 metrovom rádiuse.

dron2

Šikovnejší zvládnu okrem bežného pohybu aj let do boku alebo otočky o 360 stupňov. Dron otočku zvládne aj sám. V aplikácii stačí stlačiť tlačidlo „360“ a je to. Dron dokáže automaticky udržiavať predvolenú alebo poprípade sa sám vráti na miesto odkiaľ vyštartoval. Poprípade mu toto miesto určíte sami.

dron1

S malým a kompaktným dronom zachytíte svoje zážitky z úplne inej perspektívy. Rôzne oslavy, akcie, festivaly alebo výlety do prírody. Je na vás, či zvolíte fotografiu alebo rovno video napríklad zimnej prírodnej scenérie. Dron nebude zároveň zavadzať v aute alebo v batohu pri cestovaní.

Dron JJRC H37 sa dá aktuálne zadovážiť aj s cenou nepresahujúcou 40 eur. Na stránkach predajcu TomTop ho môžete získať ešte výhodnejšie, použitím špeciálneho promo kódu. Pri objednávke stačí zadať kód s textom „ELFIE8“ (bez úvodzoviek), ktorý cenu zníži o viac ako 7 eur. Kód bude fungovať do 30. novembra 2016, kedy jeho platnosť vyprší.

dron4

Viac detailov už nájdete na stránke produktu na adrese https://goo.gl/AGN8dt. Video nižšie vám ukáže dron v akcii.