Úvod Hry Hitman Sniper, Lara Croft GO alebo Deus Ex: Ďalšie hry v zľave...

Hitman Sniper, Lara Croft GO alebo Deus Ex: Ďalšie hry v zľave za pár drobných!

0

Včera sme vám priniesli tip na hru s názvom LIMBO, ktorá bola a ešte stále je v zľave iba za 50 centov. Dnes sa však v zľave ocitli aj ďalšie nemenej kvalitné tituly. 

Všetky pochádzajú z dielne vývojárskeho štúdia SQUARE ENIX a všetky sa dajú stiahnuť za pár desiatok centov. Ide o hry Hitman GO, Hitman Sniper, Lara Croft GO a Deus Ex GO.

Hry s prívlastkom „GO“ symbolizujú ťahový žáner, ktorý je kombinovaný s logickými puzzle riešeniami. V hrách vás teda nečaká nezmyselné strieľanie okolo seba, ale namáhanie mozgových závitov.

Všetky hry ponúkajú veľa herných možností, príťažlivé grafické spracovanie a napredovanie nastavené tak, aby vás hra o päť minút neomrzela. Prevteliť sa môžete do role Agenta 47, hrdinky Lary Croft a sci-fi chtivých určite pohltí cyberpunkový Deus Ex.

Hitman Sniper je z trochu iného súdka. Presným okom a pekne z diaľky musíte eliminovať všetky nepriateľské ciele. Dopomôžu vám k tomu zbrane ako M24s či legendárny Dragunov. Mieriť budete z rôznych uhlov a pozícií, čo určite nebude jednoduché.

hitman

Hitman GO je aktuálne na stiahnutie s cenou 99 centov, Lara Croft GO s cenou 99 centov, Deus Ex Go stojí taktiež 99 centov a Hitman v prevedení Sniper zanedbateľných 50 centov. Odkazy do obchodu Google Play už vidíte nižšie.

Ako obvykle, ponuka zvykne byť obmedzená krátkym časom dostupnosti, preto netreba dlho váhať.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmango“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.lcgo“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.deusexgo“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmansniperandroid“]