Úvod Aplikácie Clarkson, Hammond a May. Hviezdy relácie The Grand Tour prepožičali hlasy navigácii...

Clarkson, Hammond a May. Hviezdy relácie The Grand Tour prepožičali hlasy navigácii Waze

1

Clarkson, Hammond a May. Tieto tri osobnosti sa preslávili hlavne vďaka motoristickej šou Top Gear, ktorú vysiala britská televízia BBC.

V súčasnosti ich môžeme vidieť v obdobnej automobilovej relácii, ktorú však vysiela Amazon v rámci služby Prime Video. Jej názov je The Grand Tour.

Populárni predstavitelia všetkého, čo má kolesá a motor, prepožičali svoje hlasy navigácii Waze. Tá je medzi používateľmi nesmierne populárna aj v našich končinách. Ak si nechcete nechať kecať do šoférovania od spolujazdca ale od týchto troch pánov, stačí, ak v navigácii Waze zamierite do nastavení, zvolíte jazyk hlasu navigácie a vyhľadáte položku Clarkson, Hammond a May.

waze

Hlasové príkazy budú prirodzene v anglickom jazyku, ide však o relatívne jednoduché frázy, ktorým môžu rozumieť aj menej jazykovo zdatní. Poprípade, ak patríte k fanúšikom danej trojice, zapnúť si tento hlas môžete napríklad na trase, ktorú aspoň z časti poznáte. Do svojho cieľa sa tak dostanete a obľúbené hlášky určite zmiernia utrpenie vo sviatočných zápach.

Navigáciu Waze nájdete štandardne v obchode Google Play na stiahnutie zadarmo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze“]