Úvod Smartphony Aktualizácie Bluboo sa snaží okúzliť Slovákov: Pripravil veľkú aktualizáciu pre model Maya Max,...

Bluboo sa snaží okúzliť Slovákov: Pripravil veľkú aktualizáciu pre model Maya Max, toto ponúkne!

1

Bluboo Maya Max zastupujúci segment cenovo dostupných phabletov prišiel na trh len nedávno, v mesiaci september. Spoločnosť Bluboo si pre toto zariadenie pripravil vôbec prvú aktualizáciu.

Ako výrobca tvrdí, Bluboo Maya Max sa teší pozitívnej spätnej väzbe od jeho majiteľov, pod ktorú sa podpísali hlavne výborné parametre a pevná prémiová konštrukcia.

Aktualizácia by sa mala začať šíriť v najbližších dňoch štandardne, prostredníctvom OTA rozhrania. Veľmi pozitívnou správou je, že prinesie podporu pre USB OTG konektivitu, ktorá zariadeniu chýba. Používatelia tak budú môcť k zariadeniu pripojiť napríklad microSD kartu alebo USB disk, na ktoré môžu presúvať objemnejšie súbory.

Presúvanie videí, filmov, hudby alebo fotografií bez potreby počítača príde vhod hlavne na cestách. Nahratie do cloudu pri takto veľkých súboroch dlhšie trvá a o internetovej spotrebe pri súčasných obmedzených mobilných dátových balíčkoch radšej ani nebudeme hovoriť.

bluboo_maya_max

Výrobca sa rozhodol do hlavného menu pridať natívnu aplikáciu počasia a ešte viac optimalizovať celé prostredie. Ide o kľúčové vlastnosti aktualizácie. Pripomeňme si, že Bluboo Maya Max na seba púta pozornosť hlavne vďaka veľkému, 6 palcovému displeju SHARP, octa-core čipsetu MediaTek MT6750 alebo 3 GB kapacite operačnej pamäte RAM.

Interné úložisko má 32 GB, batéria kapacitu poriadnych 4 200 mAh hodín a samozrejmosťou je aj 13 Mpx fotoaparát. Trendový snímač odtlačkov prstov alebo konektor USB typ C nesmú chýbať ani tomuto zariadeniu. Phablet beží na OS Android vo verzii 6.0 Marshmallow.

bluboo_maya_max

Bluboo Maya Max môžete nájsť na oficiálnej stránke bluboo.hk/maya-max alebo v jednom z najväčších e-shopov na adrese http://bit.ly/2g1Ld5A.