Úvod Smartphony Aktualizácie Aktualizácia na Android 7.0 Nougat pre HTC 10 sa blíži. V Európe...

Aktualizácia na Android 7.0 Nougat pre HTC 10 sa blíži. V Európe už o pár dní

1
HTC 10
Spoločnosť HTC, tak ako mnohé iné, oznámila, že svoj vlajkový model smartfónu stihne zaktualizovať ešte v tomto roku. Spoločnosť ale konkrétnejšia nebola.

HTC 10 je rozhodne vydarený kus smartfónu a aj napriek vyššej cene si našiel cestu k mnohým záujemcom aj u nás v Európe alebo priamo na Slovensku.

Viac svetla do procesu aktualizácie vniesli vývojári známi ako @LlabTooFeR. Tí už dlhodobo a spoľahlivo informujú o produktoch a novinkách výrobcu HTC ešte skôr, ako sú oficiálne uvedené. Včera sme sa od nich napríklad dozvedeli, že americký HTC Bolt dorazí aj do Európy, no pod iným názvom.

Zdroj tvrdí, že HTC 10 dobehne OTA aktualizácia na Android 7.0 Nougat koncom mesiaca november, resp. začiatkom decembra. Ide teda len o pár dní alebo ak chcete, dva – tri týždne. Dobrou správou je, že má ísť priamo o európsky región. Napriek pozitívnym správam sa netreba tešiť predčasne.

Už tradične, prvé na rane budú nebrandované zariadenia, teda tie zakúpené mimo operátora. Operátori musia update schváliť a každému z nich to môže trvať v lepšom prípade niekoľko dní, v tom horšom niekoľko týždňov. Dúfame, že napriek vianočnému zhonu a ponúkaniu aktuálnych akcií si na to operátori čas nájdu.

My sme sa na HTC 10 pozreli už dávnejšie okom kamery. Dojmy si môžete pozrieť nižšie.