Úvod Operátori 4ka 4ka spúšťa Vianoce: Preneste si k nám číslo a balíčky TO. máte...

4ka spúšťa Vianoce: Preneste si k nám číslo a balíčky TO. máte na 6 mesiacov za polovicu

Štvorkári, ako operátor nazýva svojich zákazníkov, majú možnosť získať za prenos čísla produkty TO. Za polovicu až na šesť mesiacov.

1

Každý zákazník, ktorý si od 9.11.2016 do 30.4.2017 požiada o prenos telefónneho čísla do 4ky spolu s produktom TO. alebo si číslo do 4ky už preniesol v minulosti, získa ľubovoľný produkt TO. za polovičný poplatok, a to bez akejkoľvek viazanosti.

4ka nás o tom informovala prostredníctvom tlačovej správy.

Ponuka navyše platí aj pre tých, ktorí si do 4ky číslo preniesli aj v minulosti. Nechceme nikoho diskriminovať, ak ste si k nám preniesli číslo kedykoľvek, aj pred rokom, tento darček dostanete tiež,  Dovolím si tvrdiť, že s takouto vianočnou ponukou na Slovensku ešte nikto nikdy neprišiel.“ vysvetľuje riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa

„TO. za polovicu získajú Štvorkári s preneseným číslom pri prvej aktivácii TO., ako aj pri ďalšej automatickej obnove ľubovoľný počet krát, až do 30. 4. 2017. Je jedno, či jeden mesiac zákazník využije napríklad TO.10 a ďalší mesiac napríklad TO.∞, zľava platí na všetky produkty TO. ako aj ich kombinácie počas uvedeného obdobia,“ dodal.

Noví zákazníci budú mať poplatok za TO. na jeden mesiac za polovicu

To však nie je všetko. 4ka neodignoruje ani nových zákazníkov. Keď si u operátora medzi 9. 11. 2016 a 30. 4. 2017 kúpite SIM kartu 4ky a aktivujete ktorýkoľvek balíček TO., 4ka vám dá prvý poplatok za polovicu.

Vyberte si výnimočné číslo – zadarmo

Spolu s ním si môžete vybrať jedno z tzv. výnimočných čísiel. 4ka vyčlenila celkom 4 444 takýchto čísiel, ktorých cena sa môže pohybovať až na hranici 44 eur.