Úvod Zariadenia Veľké zľavy na smartfóny a pamäťové karty pri príležitosti Sviatku všetkých svätých

Veľké zľavy na smartfóny a pamäťové karty pri príležitosti Sviatku všetkých svätých

1

Sviatok všetkých svätých, Dušičky alebo tiež americký Halloween. Koniec mesiaca október, resp. začiatok novembra nie je spojený len s týmto sviatočným obdobím, ale aj so zľavami.

Čínski predajcovia pri príležitosti rôznych sviatkov často spúšťajú časovo obmedzené zľavové akcie na svoje portfólio produktov. Takéto ponuky sme už videli napríklad na Veľkú noc, Vianoce, Deň Zeme a tak podobne.

Čerstvý halloweensky výpredaj si pripravil predajca TinyDeal. Nás samozrejme zaujímajú hlavne smartfóny a tých sa v ponuke objavilo hneď niekoľko desiatok. Nechýbajú tiež pamäťové karty. Smartfóny sú rozdelené do niekoľkých kategórií, podľa zamerania alebo preferovaných vlastností.

Nižšie sme vybrali tri zariadenia, ktoré sú podľa nás zaujímavé. Samozrejme, každého preferencie sú iné a vyhovieť vám môže pokojne iný model zo širokej palety predajcu.

Vo výbere sme našli LeEco LE Max 2, ktorý pri predstavení zaujal vysokou špecifikáciou, no až nečakane nízkou cenou. Snapdragon 820, 4 GB RAM alebo 5,7-palcový QHD displej hravo konkuroval ostatným vlajkovým lodiam.

leeco-le-max-2-1

Výrobca nepoľavil ani v konektivite či fotoaparáte. USB typ C si rozumie s 3100 mAh batériou, nechýba podpora pre 800 MHz 4G LTE pásmo a o fotoaparát sa postarala spoločnosť Sony. Senzor IMX 23021 Mpx a clonu f/2.0. Samozrejme treba počítať s väčšími rozmermi zariadenia (156,8 x 77,6 x 7,99 mm) a váhou 185 gramov. Aktuálna cena sa u predajcu zastavila na necelých 238 eur.

Nedá nám nespomenúť 4. generáciu bestselleru spoločnosti Xiaomi. Model Redmi Note 4 Pro dostal cenovku približne 200 eur a bude platiť ešte necelé 3 dni.

Procesor Helio X20 kooperuje s grafikou Mali T880 MP4, 2 GB operačnou pamäťou RAM a v tomto prípade s až 64 GB interným úložiskom. Ak vám bude málo, smartfón znesie 128 GB pamäťovú kartu.

redmi_note4

Pri tomto zariadení vyhráva hlavne väčšia, 4100 mAh batéria (Quick Charge 2.0), ktorá bude okrem iného napájať aj 5,5-palcový IGZO FHD displej. Redmi Note 4 je od výroby vybavený najnovším UI MIUI 8, ktoré je postavené na Androide 6.0 Marshmallow.

Do tretice sme vybrali cenovo dostupnejší a menší smartfón, ako v predošlých dvoch prípadoch. Na prvý pohľad skromný Cubot Manito ponúka stále dostatočné vlastnosti, ktoré vyhovejú väčšine používateľov. S cenou približne 100 eur zároveň nezruinuje peňaženku.

cubot

Spomenúť môžeme jeho 5,0″ displej s HD 720p rozlíšením, Android vo verzii 6.0 Marshmallow, 3 GB RAM alebo 16 GB internú pamäť. 13 Mpx fotoaparát vyrobil Samsung, batéria má kapacitu 2350 mAh a aj v tejto cenovej kategórii môžme pracovať so 4G LTE konentivitou (aj 800 MHz pásmo).

Celú predajnú akciu venovanú Halloweenu nájdete na samostatnej stránke na adrese https://goo.gl/0L9NMX alebo v odkaze nižšie.

>>Zobraziť Halloweensky výpredaj smartfónov<<