Úvod Xiaomi Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Redmi Note 4 s výkonným Helio X20 za smiešnu sumu! Kúpite...

Xiaomi Redmi Note 4 s výkonným Helio X20 za smiešnu sumu! Kúpite ho takto lacno

10

Po predstavení Pixelov od Google si možno myslíte, že za poriadny telefón musíte vysoliť viac ako 600, ba až 700 EUR. Pravda je však iná. Kvalitné, dobre optimalizované a výkonné smartfóny sa predávajú aj za zlomok ceny. Kde a aké? Poďte sa pozrieť, máme pre vás vynikajúci tip.

Zariadením, o ktorom je reč je Xiaomi Redmi Note 4, smartfón s 5,5-palcovým Full HD displejom, ktorý priam definuje to, čo z Xiaomi robí tak populárnu firmu. Kvalitne spracované zariadenie s kovovou konštrukciou, krásnym displejom, poriadnym výkonom a cenou, ktorá je fantastická. Poďme ho ale rozobrať, komponent po komponente. Uvidíte, že sa fakt oplatí.

TIP: Xiaomi zariadenia za najlepšie ceny

redmi-note-4-1

Výkon, ktorý trhá aplikácie a hry

Ako sme spomenuli, základ Xiaomi Redmi Note 4 tvorí 5,5-palcový 1 920 x 1 080 displej, ktorý je už tradične krásny. Zariadenie poháňa desaťjadrový procesor Helio X20 s jadrami o takte 2.1 GHz. Ide o poriadne výkonný kúsok, ktorý nemá problém s akoukoľvek náročnou aplikáciou či hrou.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu Redmi Note 4 <<<

S výkonom procesoru pomáhajú 3 GB operačnej pamäte RAM, o multimédiá sa zas postará bohaté, 64 GB úložisko. Ak by vám ale nestačilo, pamäť si kľudne môžete pomocou microSD karty rozšíriť o ďalších 128 GB.

Na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát a blesk, na prednej zas 5.0 Mpx senzor. Vo výbave smartfónu nechýba ani GPS, A-GPS, GLONASS, Dual SIM a ďalšia konektivita.

Zlou správou pri Xiaomi zariadeniach je už tradične chýbajúca podpora 800 MHz frekvencie pri 4G. Ak však pre internet používate 4ku tak nezúfajte, 4G vám pofrčí bez väčších problémov.

redmi-note-4-2

Batéria a cena, ktorá príjemne ohromí

Nakoniec, smartfón poháňa 4 100 mAh batéria, ktorá vám vydrží aj dva dni bežného používania. No a cena? Tá je naozaj fantastická. Xiaomi Redmi Note 4 s MIUI 7 môže byť váš za 193,55 EUR.

>>> Otvoriť ponuku Xiaomi Redmi Note 4 za €193,55 <<<