Úvod Zariadenia Výroba obľúbeného OnePlus 3 sa zrejme zastaví napriek veľkému dopytu. Dôvod je...

Výroba obľúbeného OnePlus 3 sa zrejme zastaví napriek veľkému dopytu. Dôvod je však pozitívny

8

Zdroj z dodávateľského prostredia spoločnosti OnePlus dnes prišiel na prvý pohľad so smutnou správou. Čínsky výrobca zrejme natrvalo zastaví výrobu obľúbeného modelu OnePlus 3.

Slovo „obľúbený“ je v tomto prípade možno podcenené. Výrobca stále eviduje vysoký dopyt po zariadení, ktorý dokonca nezvláda. Záujemcov o tento smartfón je tak nútený informovať, že ich objednaný kus im bude doručený až o tri alebo štyri týždne.

Chystajú nový model

OnePlus 3 skončí vo výrobe z dôvodu príprav na nový model. Výrobca už dávnejšie uviedol, že jeho trhová politika sa rovná jednému vyprodukovanému modelu smartfónu ročne. Svoje prostriedky a pozornosť pri vývoji a výrobe tak nemusí rozdeľovať medzi viacero zariadení, čo sa môže pozitívne odraziť na kvalitách nového zariadenia.

one plus 3

Primárnym problémom súčasného OnePlus 3 je AMOLED displej. Ten nestíha dodávateľ doručovať výrobcovi včas a už vôbec nie v potrebnom počte. Aj tento problém vyústil do toho, že nový pripravovaný smartfón dostane do výbavy LCD panel. Zdroj tiež prezradil použitie výkonnej procesorovej jednotky Snapdragon 821.

Pre túto chvíľu viac informácií o novom smartfóne nemáme. Dokonca sme sa nedozvedeli ani približný termín oficiálneho predstavenia. Ak výrobca udrží cenu nového modelu na približnej úrovni aktuálneho OnePlus 3, nadštandardný zákaznícky dopyt bude pravdepodobne pokračovať. Zákazníci jednoducho siahnu po novšom a opäť vylepšenom smartfóne s logom OnePlus.