Úvod Zariadenia Nezabudnite, bleskový výpredaj pre Vernee Apollo Lite začína už dnes!

Nezabudnite, bleskový výpredaj pre Vernee Apollo Lite začína už dnes!

0
smartfón
Slastné zliepanie fólie

Minulý týždeň sme vás informovali o bleskovom výpredaji, ktorý sa týka smartfónu Vernee Apollo Lite a ktorý začína práve v dnešný deň. Predajná akcia bude trvať niekoľko dní.

Výrobca spolu s partnerskými obchodmi uvedie do predaja limitovaný počet kusov tohto smartfónu s cenou, ktorá podlezie hranicu 100 eur. Podľa našich zistení pôjde len o veľmi obmedzený počet, ktorý sa týka pár desiatok kusov.

Inak bude zariadenie Vernee Apollo Lite stále k dispozícii za zvýhodnenú cenu. S touto cenou bude k dispozícii 3000 kusov zariadení uvoľnených pre túto kampaň. Vernee tvrdí, že pôjde o najlacnejší desaťjadrový (Helio X20) smartfón spomedzi konkurencie. Výrobca poukazuje hlavne na primárnych konkurentov, ktorými sú Xiaomi Redmi Pro, LeEco Le2 Pro alebo Xiaomi Redmi Note 4.

Aj keď podľa oficiálnej stránky predaja akcia začína približne o tri hodiny (v čase písania tohto článku), na stránkach jedného z partnerských predajcov výrobcu už môžeme vidieť zníženú cenu 161 eur. Pri zvolení európskeho skladu cena stúpne na cca 178 eur, výhodou je ale rýchlejšie doručenie a žiadna byrokracia s colnou poštou.

Výrobca Vernee spustil aktuálnu kampaň v spolupráci s predajcami GearBest, Igogo, EverBuying a DealsMachine. Celú kampaň nájdete na samostatnej stránke na adrese: https://goo.gl/7IpEQd.

apollo_lite

Vernee Apollo Lite poháňa desaťjadrový procesor Helio X20, ktorý je vyrobený 20 nm procesom a jeho jadrá sú taktované nasledovne: 2,3 GHz – 2 jadrá, 2,0 GHz – 4 jadrá a 1,4 GHz – 4 jadrá. Operačná pamäť RAM má kapacitu 4 GB, interné úložisko 32 GB a o ďalších 128 GB sa môže postarať pamäťová karta, ktorá si našla miesto v hybridnom slote pre SIM karty.

5,5″ displej s FHD 1080p rozlíšením pochádza z dielne výrobcu Sharp, vyrobený je patentovanou IGZO technológiou a v jeho výbave nechýba filter modrého svetla. Na zadnej strane nás čaká 16 Mpx ISOCELL snímač s pixelmi o veľkosti 1.0 μm (Samsung). Na prednej strane nájdeme 5 Mpx širokoúhlu selfie jednotku.

Vernee Apollo Lite bude držať pri živote 3180 mAh batéria, ktorú nabijete poriadne rýchlo vďaka konektoru USB typ C a technológii Pump Express. Smartfón váži 175 gramov pri rozmeroch 15,20 x 7,60 x 0,90 cm.

>>>Zobraziť kampaň pre Vernee Apollo Lite<<<