Úvod iPhone iPhone 7 Vybuchol iPhone 7: Požiar zachvátil auto a úplne ho zničil

Vybuchol iPhone 7: Požiar zachvátil auto a úplne ho zničil

17
Svet smartfónov tento rok prežíva veľmi zaujímavé obdobie. Práve sme si prešli fiaskom známym ako zápalný Galaxy Note 7, teraz to vyzerá tak, že na párty vstupuje aj novinka od Apple. O prípade informoval server Yahoo news.

Najnovším prípadom je iPhone 7, ktorý sa samovznietil a do technologického nebíčka so sebou zobral aj auto, v ktorom sa nachádzal. Majiteľom zhoreného iPhonu je Mat Jones, ktorý šoféroval smerom k pláži, kde mal mať hodinu surfovania. So sebou samozrejme zobral aj svoj 7-dňový iPhone 7, ktorý však počas hodiny surfovania spolu so svojim oblečením nechal v aute.

Keď sa doň vrátil, našiel ho plné čierneho dymu, spáleného interiéru a oblečenia. Majiteľ iPhonu trvá na tom, že mu telefón počas týždňa ako ho vlastnil nespadol a ani nijak inak nebol poškodený. Na nabíjanie používal len dodaný kábel a nabíjačku, nič iné. Apple potvrdil, že sa incidentom zaoberá a momentálne vyšetruje podrobnosti.

iphone-vybuchol-2

iphone-vybuchol-1

Samozrejme, ak by bolo zariadenie napríklad na prístrojovej doske, ľahko by sa mohlo prehriať a vybuchnúť. iPhone bol však založený pod šatami. Myslíte, že by sa mohol natoľko prehriať, že by vybuchol?