Úvod UMi UMi Plus VIDEO: Takto funguje nainštalovaný Android 7.0 Nougat na UMi Plus!

VIDEO: Takto funguje nainštalovaný Android 7.0 Nougat na UMi Plus!

0

Dnes sme od čínskeho výrobcu UMi obdržali výbornú správu. Aktualizácia na Android 7.0 Nougat pre UMi Plus je vo finálnom štádiu testovania a čoskoro by ju mal výrobca začať rozposielať!

Firma práve zverejnila video, v ktorom môžete vidieť, ako Android 7.0 vyzerá na Umi Plus. Ide o výbornú správu pre mnohých majiteľov či už aktuálnych alebo budúcich. UMi verí, že tieto novinky záujemcov utvrdia v tom, že aj čínske spoločnosti sa dokážu starať o softvérovú podporu.

Predtým, ako sa pustíme do videa si pripomeňme špecifikácie UMi Plus. Zariadenie ponúka osemjadrový procesor Helio P10, 4 GB operačnej pamäte RAM od Samsungu a 32 GB rozšíriteľného úložiska. To všetko uložené v krásnej konštrukcii.

umi-plus-android-7-0-1

UMi Plus je vybavený jedným z najkvalitnejších hliníkov (series 6000), 5,5-palcovým displejom (1 920 x 1 080 od SHARP) prekrytým 2.5D sklom. Pod displejom sa nachádza aj snímač odtlačkov prstov, ktorý telefón dokáže odomknúť len za 0,1 sekundy. Nakoniec, na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát, na prednej 5 Mpx senzor a celé zariadenie poháňa 4 000 mAh akumulátor s technológiou rýchleho nabíjania (PE+) cez USB C port.

Teraz však späť k videu, pozrieť si ho môžete nižšie.

Ako môžete vidieť, jedným z prvých vylepšení je úplne nové rýchle menu nabité novými funkciami.

Ďalším veľkým vylepšením je oddelenie fotoaparátov. S Android 7.0 sa UMi podarilo ešte viac vylepšiť kvalitu jeho 13 Mpx senzoru, ktorý odteraz ponúka ešte lepšie výsledky vo všetkých podmienkach.

Ak máte o UMi Plus záujem, jeden môžete vyhrať na tomto odkaze: http://bit.ly/UMiPlusPresales