Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Thor dostane ďalšiu aktualizáciu. Vylepší tiež bezpečnosť pri nabíjaní

Vernee Thor dostane ďalšiu aktualizáciu. Vylepší tiež bezpečnosť pri nabíjaní

0

Mladý čínsky výrobca smartfónov známy ako Vernee pokračuje v softvérovej podpore pre svojich zákazníkov. Plánovaná aktualizácia sa týka jeho prvého modelu.

Ide o smartfón Vernee Thor, ktorý bol oficiálne predstavený začiatkom marca tohto roku. Nejde pritom o vlajkovú loď, ale zariadenie z entry-level segmentu s približnou cenou okolo 100 eur.

Pripravovaná aktualizácia bude už šiesta v poradí. Softvéroví vývojári spoločnosti sa pustili napríklad do vylepšenia WiFi konektivity, ale aj aplikácií. Optimalizáciu dostala kompatibilita aplikácií z dielne vývojárov tretích strán. Ide hlavne o aplikácie slúžiace pre fotografovanie.

Vývojári rozšírili zoznam prístupových APN bodov, pozreli sa na problém reštartovania smartfónu a podľa ich slov dokonca vylepšili bezpečnosť pri nabíjaní. O čo konkrétne ide nevieme, môžeme ale predpokladať napríklad lepšie vyhodnocovanie teploty pri nabíjaní. Spoločnosť tak zrejme reaguje na nedávne incidenty s vybuchujúcimi smartfónmi.

Viac informácií o Vernee Thor nájdete na oficiálnej stránke http://vernee.cc alebo v ponuke predajcu GearBest, kde je aktuálne k dispozícii za cenu necelých 99 eur.