Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Samsung majiteľom Galaxy Note 7 rozposiela krabice odolné voči výbuchu

Samsung majiteľom Galaxy Note 7 rozposiela krabice odolné voči výbuchu

5

Vyzerá to tak, že Samsung s Galaxy Note 7 naozaj nechce riskovať. Po tom, ako aj bezpečné kusy preukázateľne začali samovoľne horieť sa Samsung rozhodol zakročiť a okamžite zastavil predaj, aj výrobu Note 7.

Teraz to vyzerá tak, že spoločnosť začala rozposielať krabice navrhnuté tak, aby odolali prípadným výbuchom počas prepravy. Jeden taký box sa dostal do rúk Brandona Minimana, bývalého šéfredaktora PocketNow.com, ktorý momentálne spolupracuje s webom XDA-Developers.com.

V balení nájdete tepelne izolovanú krabicu pre zariadenie, ako aj pár bezpečnostných rukavíc. Keďže v balení je krabicových vrstiev hneď niekoľko, nechýbajú ani inštrukcie na poskladanie tejto zaujímavej matriošky. V návode sa uvádza, že Samsung rukavice posiela kvôli tomu, že niektorí ľudia sú alergickí na izolačný materiál, ktorá vypĺňa vnútorné steny najväčšej z krabíc.

samsung-galaxy-note-7-navod

Tu je malý pohľad na samotné inštrukcie, ktoré sú pribalené ku každej krabici. V nich sa jasne uvádza, že Note 7 nie je dovolené prevážať letecky. Samsung si na zvolávanie všetkých Note 7 najal spoločnosť, ktorá to za nich vybaví. Vyzerá to ale tak, že to vôbec neberie na ľahkú váhu.