Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung chce, aby sa o Galaxy S8 mlčalo. Žiada o to zamestnancov...

Samsung chce, aby sa o Galaxy S8 mlčalo. Žiada o to zamestnancov aj dodávateľov

2
© PhoneArena
Samsung už teraz usilovne pracuje na pláne, ako si napraviť reputáciu po tom, ako jeden z najlepších smartfónov planéty, Note 7, postihla fatálna chyba. Na Samsung teraz pozerá viac párov očí, než inokedy a tak nás chce spoločnosť skutočne zaujať.

Aj preto žiada svojich zákazníkov, ako aj dodávateľov, aby o Galaxy S8 ani necekli. Celý svet chce novinkou poriadne prekvapiť.

Server The Korean Herald o tejto tematike zverejnil článok, v ktorom sa objavil email zaslaný zamestnancom a vedeniu spoločnosti. V ňom sa píše toto:

Úniky informácií o tajných zariadeniach môže pre spoločnosť spôsobiť nezvratné následky, ktoré pre Samsung predstavujú veľké finančné riziko, ako aj poškodené partnerstvá a stratu dôvery.

Mobilná divízia Samsungu momentálne čelí obrovským finančným stratám. Aj to môže byť jeden z dôvodov, prečo výrobca posilňuje bezpečnosť. Jeden z predstaviteľov spoločnosti, ktorá pre Samsung dodáva súčiastky potvrdil, že „Samsung upozornil dodávateľov, aby o Galaxy S8 necekli ani slovo.

Kolovať začala ďalšia správa, ktorá zas tvrdí, že Samsung budúci rok možno predstaví len jednu vlajkovú loď. S takto veľkými zmenami v jeho portfóliu je pochopiteľné, že o nich aspoň zatiaľ nechce diskutovať.