Úvod Výrobcovia CUBOT Chcete poriadne veľký displej? Tento smartfón má 6″ panel a stojí len...

Chcete poriadne veľký displej? Tento smartfón má 6″ panel a stojí len pár drobných!

0

O zľave na dnešný deň nás informoval naši kamaráti z e-shopu GearBest.com, ktorý do svojej akciovej ponuky zaradil zariadenie z portfólia čínskeho výrobcu Cubot, teda konkrétne kúsok s označením Cubot Max.

Táto akcia potrvá ešte 6 dní, alebo do vypredania zásob (na sklade je ešte 97 kusov). Do 12. októbra 2016 tak bude Cubot Max dostupný za cenu 107,91 EUR.

Určite si pomyslíte, že za tak nízku cenu dostanete len základné parametre. My si však myslíme, že vás Cubot Max dokáže príjemne prekvapiť.

Dominantou smartfónu je, ako už názov napovedá, veľký displej s 2.5D zaoblením, ktorý dosahuje uhlopriečku celých 6,0 palcov pri rozlíšení 1280 x 720 (HD). Pod ním sa nachádza panel s trojicou kapacitných tlačidiel s absenciou snímača odtlačkov prstov. V dizajnovom zadnom kryte nájdeme osadený primárny fotoaparát, ktorý bol vybavený 8 Mpx (SW 13 Mpx) rozlíšením. Predný fotoaparát dostal do vienka 1,3 Mpx (SW 5 Mpx).

cubot_max-upr

Keď nazrieme do vnútra zariadenia, nájdeme tu procesor MTK6753ôsmimi jadrami o takte 1,3 GHz, ktorému asistuje aj grafický čip Mali-T720. Nechýba dvojica pamätí RAMROM s kapacitou 3 GB a 32 GB s možnosťou rozšírenia do 128 GB prostredníctvom pamäťovej karty. Zdrojom energie je v tomto prípade veľká 4100 mAh batéria, ktorá s kombináciou HD rozlíšenia displeja zaručí naozaj dlhú výdrž.

Zariadenie beží na stále novom a aktuálnom OS Android 6.0 Marshmalow. Bonusom je aj podpora LTE1800/2100/2600 MHz pásmach.

Ak vás Cubot Max svojimi parametrami zaujal, navštívte stránku čínskeho e-shopu GearBest.com, kde nájdete kompletné informácie.

Pre kompletné špecifikácie navštívte tento odkaz