Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 edge Nočná mora nekončí: Samsungu telefóny vybuchujú aj naďalej!

Nočná mora nekončí: Samsungu telefóny vybuchujú aj naďalej!

15

Samsung sa rozhodol pochovať Note 7. To už všetci vieme. Pre ostatné zariadenia by to ale situáciu meniť nemalo. Veď na nich nič zlé nebolo. Alebo že by hej? Mnohí sa pri vrátení Note 7 rozhodli pre ďalší obľúbený model od Samsungu – Galaxy S7 edge. Samsung dokonca musel navýšiť výrobné kapacity, aby ich dokázal včas vyrobiť.

Okrem Note 7 sa však začali objavovať aj správy o tom, že vybuchuje aj Galaxy S7 edge. Samozrejme, doteraz boli tieto nahlásenia príliš roztrúsené na to, aby sme ich vedeli považovať za smerodajné. Počas uplynulých pár týždňov sa však opäť začali stupňovať.

Počas uplynulého mesiaca sme už počuli o Galaxy S7 edge, ktorý sa zapálil vo Filipínach, v USA a teraz sa niečo podobné stalo v Kanade. Informoval o tom jeho majiteľ, Elisha Loewen. Jeho zahnutý smartfón mal sám od seba začať dymiť počas toho, ako bol uložený v priehradke na telefóny v jeho aute. Podarilo sa mu extrémne horúce zariadenie rýchlo chytiť a vyhodiť von oknom. Potom použil sneh, aby zahasil plameň, ktorý zachvátil telefón.

s7-edge-zhoreny-2

Podľa pána Lowena s tým operátor nechcel mať nič spoločné a majiteľa zariadenia odporučil priamo na výrobcu. Majiteľ tak spravil a momentálne čaká, kým sa mu ozve jeden z expertov z tímu Samsungu.

s7-edge-zhoreny-3

Budeme musieť počkať, ako sa to nakoniec celé vyvinie. Ide len o ďalší „izolovaný“ incident alebo má problémy aj S7 edge? Dajte nám vedieť čo si o tom myslíte!

s7-edge-zhoreny-4