Úvod Smartphony Aktualizácie Smartfóny Moto G4 a Moto G4 Plus dostávajú aktualizáciu na Android 7.0...

Smartfóny Moto G4 a Moto G4 Plus dostávajú aktualizáciu na Android 7.0 Nougat

0
Motorola Moto G4 Plus

Spoločnosť Motorola Lenovo sa drží svojich sľubov, ktoré hovorili o promptných aktualizáciách ich zariadení. Čerstvý update, ktorý sa už začal šíriť, dobieha zariadenia Moto G4 a Moto G4 Plus.

Na mysli máme samozrejme poslednú verziu OS Android 7.0 Nougat. Výrobca tento systém testoval na brazílskom trhu a zrejme je s výsledkami spokojný. Aktualizácia sa začala šíriť dnes najskôr na hlavných trhoch, no v najbližších dňoch dobehne aj tie ostatné, vrátane nášho.

Treba teda počítať s istou dávkou trpezlivosti. Najnovšia verzia Androidu so sebou prináša rad vylepšení. Spomenúť môžeme podporu pre grafickú platformu Vulkan, nový systém notifikácií alebo inovovaný multitasking. K slovu sa tiež dostane vylepšený mód pre úsporu energie nazývaný Doze, optimalizácia výkonu a dátovej náročnosti, či skvelá možnosť prispôsobenia skratiek v lište oznámení. Kompletný zoznam noviniek nájdete na stránkach Motorola Mobility.

moto g4 plus

Moto G4 a Moto G4 Plus nie sú jediné zariadenia, ktoré dostanú aktualizáciu na Android 7.0 Nougat. Výrobca potvrdil pripravovaný update pre svojich ďalších desať modelov. Ich zoznam nájdete v minulom článku. Ak je vám smartfón Moto G4 Plus cudzí, do pozornosti dávame našu recenziu, z ktorej si odniesol skvelé hodnotenie.

K TÉMERECENZIA Lenovo Moto G4 Plus: Skvelá šedá myš