Úvod Smartphony Dohady Unikli fotografie a informácie o smartfóne Moto M. Kovové telo a masívna...

Unikli fotografie a informácie o smartfóne Moto M. Kovové telo a masívna batéria

0

Spoločnosť Lenovo len nedávno predviedla svoje schopnosti pri zariadeniach Moto Z a Moto Z Play, pričom sa im podaril napríklad tiež smartfón Moto G4 Plus.

Zdá sa, že Lenovo plánuje v produkcii kvalitných Moto smartfónov pokračovať. Už skôr sa povrávalo o zariadení s označením Moto M, no až doteraz sme nemali žiadnu predstavu o jeho vlastnostiach alebo výzore.

Čo sa týka vzhľadu, jednoliate telo zariadenia bude zhotovené z kovu a snímač odtlačkov prstov bol presunutý na zadnú stranu. Posledné Moto smartfóny ho mali umiestnený pod displejom v rámci štvorcovej kapacitnej plochy. Snímku zariadenia poskytol napríklad predajca príslušenstva Skinomi.

moto m moto m

Zaujímavo vyzerajú avizované parametre smartfónu. Čipset Qualcomm Snapdragon 625 bude pracovať s grafikou Adreno 506 a hovorí sa o základnej konfigurácii 3 GB RAM / 32 GB ROM. Slot na pamäťové karty zhltne až 128 GB externé médium.

Asi najlukratívnejšie pôsobí 5100 mAh batéria. Vzhľadom na nie príliš náročný čipset by sme mohli byť svedkami rekordnej výdrže na jedno nabitie. Pod tú sa určite podpíše aj spotreba displeja. Jeho vlastnosti nie sú známe, no pri pohľade na konkurenciu môžeme očakávať FHD 1080p rozlíšenie a veľkosť 5 – 5,5 palca.

Android 6.0.1 Marshmallow dobehne vyššia verzia 7.0 Nougat niekedy vo februári roku 2017. Trhové uvedenie smartfónu by sa malo udiať začiatkom decembra 2016. Záhadou zostáva cena, na tú si však určite ešte chvíľu počkáme.