Úvod Zariadenia Skladacia vodeodolná klávesnica a počítač v jednom zariadení. Model K8 s OS...

Skladacia vodeodolná klávesnica a počítač v jednom zariadení. Model K8 s OS Windows 10

1

Súčasné technologické možnosti dokážu rozmery moderných počítačov stlačiť na veľkosť malej krabičky. Poskytnú pritom dostatočný výkon a používateľský komfort.

Možností, ako kompaktné rozmery využiť, je viac. Ak mini počítač s OS Windows 10 natlačíte do flexibilnej klávesnice, ktorú môžete zložiť a navyše odolá vode, dostanete vcelku unikátne zariadenie. Presne taký je model K8.

Samotná klávesnica nedisponuje klasickými numerickými klávesami po pravej strane. Namiesto nich v tomto mieste nájdeme malý PC box, ktorého povrch tvorí dotyková plocha (podpora pre mnohé intuitívne programovateľné gestá). Tá samozrejme slúži ako touchpad. Celú klávesnicu môžete zrolovať smerom k PC boxu a zabaliť do puzdra, čím sa zmestí prakticky do dlane.

pc_klavesnica_k8

Klávesnica, resp. jej pripojený PC box je osadený procesorom Intel Atom X5 Z8300 ( 1,44 GHz – 1,83 GHz), 4 GB kapacitou operačnej pamäte a 64 GB úložiskom. Zariadenie beží na platforme Windows 10 Home.

pc_klavesnica_k8

K monitoru alebo televízoru PC klávesnicu pripojíte pomocou HDMI rozhrania (až 4K výstup), nechýba WiFi, Bluetooth 4.0, dva USB porty (2.0 a 3.0), 3,5 mm jack alebo slot na pamäťové karty. Výrobca dokonca nezabudol ani starší VGA konektor (výstup max. FHD rozlíšenie). Dobrou správou je, že v balení nájdete aj HDMI kábel.

pc_klavesnica_k8e

pc_klavesnica_k8

Toto zaujímavé zariadenie sa nachýdza v ponuke predajcu GeekBuying, ktorý nám k nej pribalil aj zľavový kód. Ten sa vkladá do poľa v košíku pri objednávke.

Kód „TVBOXK8“ (bez úvodzoviek) zníži aktuálnu cenu 187 eur na sumu približne 168 eur. PC klávesnicu K8 nájdete na adrese: https://goo.gl/LPhcT4.