Úvod Zariadenia Ainol A – S11: Inteligentný robotický vysávač s nízkou cenou

Ainol A – S11: Inteligentný robotický vysávač s nízkou cenou

0

Inteligentné robotické vysávače sú určite moderným elektro doplnkom každej súčasnej smart domácnosti. Ich cena ale väčšinou od kúpy odrádza.

Zároveň slúžia, podľa konkrétnych skúseností, skôr ako pomoc pri upratovaní resp. poriadok udržujú. Klasický vysávač, metlu alebo mop určite zahodiť nemôžete. Ľudské ruky sú navyše stále v tomto smere šikovnejšie.

Pokiaľ by ste si chceli predsa len zadovážiť inteligentného strážcu poriadku, ktorého môžete ovládať na diaľku, zaujímavo aktuálne pôsobí model Ainol A – S11. Jeho systém je naprogramovaný pre päť režimov upratovania, vysávač sa sám dokáže napojiť na nabíjačku a to isté platí o autonómnom sa vyhýbaní prekážkam.

ainol

Ainol A – S11 pracuje v zvukovej hladine nižšej ako 65 dB, čiže by vaši susedia nemali vedieť, že vôbec upratuje. 2200 mAh bude stačiť na 1,5 až 2 hodiny upratovania. Nabíja sa 4 – 6 hodín. Robot si poradí s dlaždicami, drevenou podlahou, kobercami a inými, bežne používanými podlahovými krytinami.

Vysávač nastavíte pomocou tlačidiel a displeja, ktoré sa nachádzajú priamo na ňom, alebo pomocou diaľkového ovládača. Keďže ide o jedno z lacnejších zariadení z tohto segmentu, zabudnúť musíme na WiFi konektivitu a spojenie s aplikáciou.

ainol2

K dispozícii je okázalejšie ružové prevedenie s nižšou cenou necelých 132 eur, alebo predpredaj fialovej verzie s vyššou cenou cca 172 eur. Pri prípadnej objednávke si môžete samozrejme zvoliť európsky štandard napájania. Poriadne nízku cenu navýši poštovné. Väčšie rozmery a váha zariadenia si vyžadujú individuálny spôsob prepravy s cenou 43 eur a doručením za 3 až 7 dní.

Inak sympatický robotický vysávač Ainol A – S11 nájdete na adrese https://goo.gl/bXATGz.