Úvod Hry Skvelá hra s Larou Croft vystupuje z exkluzivity. Stiahnuť sa dá pre...

Skvelá hra s Larou Croft vystupuje z exkluzivity. Stiahnuť sa dá pre všetky Android zariadenia

1

Titul Lara Croft: Guardian of Light patrí k veľmi podareným herným počinom, ktorý ste mohli približne od roku 2012 nájsť v obchode Google Play.

Jediným problémom bola exkluzivita, ktorá sa viazala na Xperia zariadenia výrobcu Sony Mobile. Hru si tak mohli vychutnávať iba majitelia týchto smartfónov.

Kvôli hre si určite nový smartfón nikto kupovať (dúfame) nebude a vlastne v tomto prípade už ani nemusí. Po menej ako štyroch rokoch hra Titul Lara Croft: Guardian of Light vyzliekla kabát exkluzivity a stiahnuť si ju budú môcť majitelia všetkých smartfónov s operačným systémom Android vo verzii 4.0 a vyššej. Žiaľ, hra nie je zadarmo. 3,99 eur nie je zrovna najmenej, no tento fakt vyrovnáva hrateľnosť a kvalitné spracovanie titulu.

Známa hrdinka akčnej archeológie vystupuje v hre, ktorá by sa dala zaradiť do žánru dynamickejších adventúr. 3D grafika je samozrejmosťou a nechýba ani pútavý dej. V hre sa budete predierať džungľou strednej Ameriky s cieľom nájsť starobylý artefakt Mirror of Smoke. Pátranie, hľadanie, riešenie hádaniek alebo súboje s nepriateľmi. Nič, čo by Lara Croft nezvládla.

Pozrite si trailer na hru a ak vás zaujala, odkaz do obchodu Google Play nájdete pod ním.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.laracroftgol“]