Úvod Aplikácie Aplikácia Google Cast sa po tejto aktualizácii mení na Google Home

Aplikácia Google Cast sa po tejto aktualizácii mení na Google Home

0
Google práve začal aktualizovať svoju aplikáciu Cast. Aktualizácia pritom mení názov aplikácie. Odteraz ju budeme poznať a nazývať Google Home. Dáva to zmysel, bude koniec koncov súčasťou zariadení z línie Google Home.

Aplikácia Google Cast sa doteraz používala pre ovládania Chromecastov. Odteraz bude plniť v podstate rovnakú funkciu, akurát k tomu pribudne aj nastavenie inteligentného reproduktoru.

Zmena na Google Home pritom vôbec nie je prekvapujúca. Spoločnosť už priamo v aplikácii niekoľkokrát upozorňovala, že jej názov časom zmení. Mení sa to od dnešného dňa. Názov však nie je jediná vec, ktorá sa mení. Pripraviť sa môžete aj na iné usporiadanie či už obsahu alebo zobrazenia dostupných zariadení.

Stará verzia ponúkala celkom 3 záložky, resp. sekcie. Nová ich už má len dve – pozerať a objaviť (Watch, Discover). Zmizla aj lišta pre vyhľadávanie, ktorá sa presunula do plávajúceho tlačidla s lupou, ktoré nájdete vpravo dole. Vpravo hore zas nájdete malú ikonku, ktorá otvorí menu s vašimi dostupnými zariadeniami.

Aktualizácia by k vám mala doletieť do pár dní. Nezabudnite nám dať vedieť, keď sa tak stane!

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app&hl=sk“]