Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Do Galaxy S7 a S7 edge pribudli nové Always On Display funkcie

Do Galaxy S7 a S7 edge pribudli nové Always On Display funkcie

3
Úmrtie Galaxy Note 7, aj keď veľmi smutné, so sebou prinieslo aj dobré správy. Jeden z najlepších smartfónov na trhu (až kým mu nezačali vybuchovať batérie) totiž ponúkal niekoľko veľmi zaujímavých funkcií.

Keď je teraz zariadenia definitívne mŕtve, Samsung chce zabrániť tomu, aby s ním umreli aj niektoré parádne softvérové funkcie. Rozhodol sa ich teda preniesť na S7 a S7 edge. Konkrétne je samozrejme reč o funkcionalite Always On Display.

Nejde o drasticky veľké zmeny. Ide len o niekoľko nových možností, čo je však oveľa lepšie, než nič. Vo verzii 1.4.02 tak pribudlo niekoľko nových možností, ako napríklad kalendár. Samsung však zároveň odstránil dve doteraz fungujúce témy. Zároveň však máte možnosť zvoliť si digitálne hodiny, ktoré si môžete upraviť tak, aby zobrazovali vami zadaný text. Okrem toho na Always On displeji uvidíte aj aktuálne prehrávanú pesničku.

Ešte lepšou správou je fakt, že sa Samsungu podarilo vylepšiť energetickú spotrebu Always On displeja, ktorý odteraz každú hodinu spotrebuje len 1 % batérie. To je vzhľadom na jeho rozšírenú funkcionalitu veľmi dobrou správou.