Úvod Aplikácie TIP: Skvelá aplikácia počasia s kompletnými údajmi, ktoré zbiera z viacerých zdrojov

TIP: Skvelá aplikácia počasia s kompletnými údajmi, ktoré zbiera z viacerých zdrojov

3
aplikacia
Ilustr. foto

Určite máte mnohí v smartfóne nainštalovanú obľúbenú aplikáciu počasia, na ktorú sa každý deň spoliehate. Neraz sa vám však mohlo stať, že jej predpoveď alebo aktuálne informácie neboli zrovna presné.

Niektorí používatelia si presnosť meteorologických údajov pre istotu overia tiež v inej aplikácii, ktorá používa odlišný zdroj údajov o poveternostných podmienkach.

V obchode Google Play sa už dávnejšie objavila zaujímavá aplikácia, ktorá funguje ako akýsi agregátor počasia aj s komplexnou predpoveďou. Appka s názvom Climendo zbiera údaje o počasí z renomovaných zdrojov, akými sú napríklad AccuWeather, Weather Underground, Dark Sky, SMHI, World Weather Online, Foreca, Met Office a mnohých ďalších.

pocasia

Teoreticky, informácie o počasí, ktoré vám sprostredkuje aplikácia Climendo, by mali byť najpresnejšie. Aplikácia totižto automaticky vygeneruje podľa štatistík najpravdepodobnejší vývin počasia a poveternostných podmienok. Zohľadní pritom samozrejme vašu polohu či skôr lokalitu a oblasť v ktorej sa pohybujete. Prekvapiť by vás tak nemal nečakaný vietor, búrka alebo dážď.

Appka Climendo je k dispozícii na stiahnutie bezplatne, poprípade si môžete zvoliť jej prémiovú verziu, ktorá neobsahuje zobrazované in-app reklamy.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=se.tmn.climendo_basic“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=se.tmn.climendo“]