Úvod Aplikácie Aplikácia Giphy Cam konečne v obchode Google Play. Vytvárajte GIF animácie s...

Aplikácia Giphy Cam konečne v obchode Google Play. Vytvárajte GIF animácie s efektami

0
Giphy Cam nie je žiadna nová aplikácia. Pred rokom si našla cestu do obchodu s aplikáciami, ktoré sú určené pre platformu iOS. Používať ju tak mohli majitelia iPhone smartfónov.

Približne po roku sa ju jej tvorcovia rozhodli uviesť aj do obchodu Google Play, a teda pre platformu Android. Aplikácia si zatiaľ v drvivej väčšine vyslúžila tie najpozitívnejšie hodnotenia.

Ako názov naznačuje, appka Giphy Cam je primárne určená pre tvorbu krátkych a momentálne veľmi trendových GIF animácií. To však nie je všetko. K animáciám môžete pridávať rôzne efekty, nálepky, orámovania, text alebo iné vizuálne doplnky.

Vzápätí po tom, ako nahráte a efektami upravíte vašu GIF animáciu, si môžete vybrať, či si ju uložíte do pamäte smartfónu alebo odošlete smerom k sociálnym médiám. Menším obmedzením je, že GIF animáciu musíte vytvoriť priamo kamerou zariadenia. Import už existujúceho videa, ktoré máte uložené v galérii zatiaľ nie je možný. Tvorcovia aplikácie ale pre server Engadget uviedli, že aktualizácia s touto funkcionalitou dorazí čoskoro.

giphy cam

Ak sa na GIF animáciách zabávate a myslíte si, že by ste dokázali vytvoriť tiež niečo zábavné a vtipné, zamierte do obchodu Google Play a vyskúšajte čerstvú novinku.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giphy.camera“]