Internetový predajca tinydeal.com obohatil svoj európsky sklad o nové produkty, medzi ktorými nechýbajú smart zariadenia obľúbeného výrobcu Xiaomi.

Dostupnosť v európskom sklade je pre konečných zákazníkov pohodlnejšia. Týka sa to hlavne doručovania, ktoré prebehne v priebehu 3 až 7 dní a nečaká vás žiadna byrokracia v podobe colných poplatkov, daní a pod., ako to býva zvykom pri objednávaní z krajín mimo Európy.

Zo smartfónov určite zaujme dvojica modelov Xiaomi Redmi Note 3 a Redmi Note 3 Pro. Oba už disponujú kovovým jednoliatym telom a snímačom odtlačkov prstov, ktorý predošlá plastová verzia postrádala.

Xiaomi Redmi Note 3 charakterizuje 5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením, 64-bitový octa-core čipset MediaTek MTK6795 (Helio X20, takt 2,0 GHz) alebo 3 GB operačná pamäť RAM v kombinácii s 32 GB interným úložiskom.

xiaomi redmi note 3

Zážitky zachytíte 13 Mpx fotoaparátom a vpredu nájdete obvyklú 5 Mpx selfie kameru. Do kovového tela sa tiež vtesnala veľká, 4000 mAh batéria. Cena tohto smartfónu sa v európskom sklade zastavila na sume 187,50 €.

>>>Zobraziť EU dostupnosť Redmi Note 3<<<

Zaujímavosťou je, že Pro model rovnakého smartfónu je lacnejší. Jeho cena sa zastavila na necelých 161 eurách. Menší rozdiel tkvie v konfigurácii. V tomto prípade smartfón dostal do výbavy 2 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB úložisko.

xiaomi redmi note 3

Naopak, získate výkonnejší procesor Snapdragon 650 so šiestimi jadrami alebo dokonalejší fotoaparát. Ten dostal do vienka 16 Mpx s clonou f/2.0. Displej, kapacita batérie, ako aj rozmery či iné vlastnosti zostali identické. Pokiaľ vám 16 GB úložisko doteraz stačilo a myslíte si, že vám stačiť bude aj naďalej, zrejme rozumnejšou voľbou bude práve spomínaná verzia. Inak by sme siahli po 32 GB verzii vyššie.

>>>Zobraziť EU dostupnosť Redmi Note 3 Pro<<<

Ak patríte medzi vyznávačov športových aktivít alebo sa aspoň radi prechádzate po prírode, k smartfónom sa vám môže hodiť fitness náramok Xiaomi Mi Band druhej generácie. Tá je už na trhu nejakú tú dobu, no vzhľadom na veľký záujem sa mnohí predajcovia potýkali s jeho nedostupnosťou. Tá sa, žiaľ, odrazila aj na cene.

xiaomi-mi-band-2-8

Xiaomi Mi Band 2 je už k dispozícii aj v európskom sklade predajcu. Na ruke vám nebude prekážať vďaka 10,5 mm hrúbke a príjemnému povrchu náramku. Informácie, akými sú napr. čas, batéria, prejdená vzdialenosť a spálené kalórie sprostredkuje OLED displej, ktorého prevádzka sa našťastie nepodpísala pod výdrž batérie. Náramok vydrží na jedno nabitie aj viac ako 20 dní. Náramku pritom nechýba ani snímač srdcového tepu. Viac sa môžete dozvedieť z našej nedávnej recenzie.

>>>Zobraziť EU dostupnosť Xiaomi Mi Band 2<<<

Po dizajnovej stránke Xiaomi Mi Band 2 pôsobí skôr neutrále a niekomu sa jeho vzhľad nepáči vôbec. Keďže ide o náramok na zápästie, slušnejšie môže vyzerať vďaka vymeniteľným náramkom. Náhradný náramok príde vhod aj pri prípadnom opotrebovaní alebo zničení pri športovaní.

mi band 2

Klasický čierny gumený náramok s európskou cenou približne 3 eurá nájdete v >tomto odkaze<, k dispozícii sú tiež rôzne farebné prevedenia, ktoré nájdete >TU< a nechýba štýlový kovový náramok. Ten ocenia zrejme hlavne dámy, keďže vyzerá ako náramok typických úzkych ženských náramkových hodiniek.

>>>Zobraziť EU dostupnosť Mi Band 2 náramku z kovu<<<

Výber Xiaomi smart zariadení a príslušenstva by sme ukončili dvojicou slúchadiel Piston. Základná verzia uspokojí bežných poslucháčov hudby. Slúchadlá sú zhotovené u hliníka, vodič je plochý, vďaka čomu sa vám nezamotá a do uší musia sadnúť vďaka dvom párom pribalených štupľov rôznych veľkostí (S a L).

xiaomi piston

Tieto slúchadlá sú stále napájané pomaly miznúcim, ale zaužívaným 3,5 mm jackom. Spomenieme zanedbateľnú 14 gramovú váhu, mikrofón alebo cenu 7,13 €.

>>>Zobraziť EU dostupnosť Xiaomi Mi Piston Basic<<<

Štýlovejší a hlavne zvukovo kvalitnejší zážitok sprostredkujú cenovo vyššie radené slúchadlá Xiaomi 1 MORE Piston. Slúchadlá sú zhotovené z kovového kompozitu a vodič chráni previazanie z kevlarových vlákien.

xiaomi

3,5 mm jack je pozlátený, samozrejmosťou je redukcia šumu a okolitého hluku, či citlivosť 106 dB. Ani v tomto prípade nechýbajú rôzne veľkosti vymeniteľných ušných segmentov, ľahká 14,5 gramová váha alebo frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 KHz. Viac detailov nájdete v odkaze nižšie.

>>>Zobraziť EU dostupnosť Xiaomi 1 MORE Piston<<<