Úvod Aplikácie Používate WhatsApp? Pripravte sa na nové funkcie „požičané“ od Snapchatu

Používate WhatsApp? Pripravte sa na nové funkcie „požičané“ od Snapchatu

2
V najnovšej beta verzii aplikácie WhatsApp sa objavili nové funkcie, ktoré majú za cieľ urobiť našu komunikáciu zábavnejšou. Je zvykom, že nové funkcie z beta verzie časom dorazia do stabilnej aplikácie.

Komunikačná platforma Snapchat sa stala nedávno „vzorom“ pre Instagram, ktorý v jej duchu predstavil novú funkciu príbehov. Inšpiráciu v Snapchate zrejme našli aj vývojári aplikácie WhatApp.

V blízkej budúcnosti, ak budete prostredníctvom WhatsApp-u odosielať napríklad obrázok, môžete ho doplniť vlastnou kresbou alebo jednou z mnohých nálepiek. Rozhranie funkcionality je takmer identické s rozhraním Snapchatu.

Pripraviť sa tiež môžeme na väčší rozmer smajlíkov, teda emotikon alebo ak chcete, emoji. Ich nafúknutý rozmer sa nebude týkať len spomínaných nálepiek, ale aj bežného chatu. Ak odošlete smajlíka bez textu, bude jednoducho väčší. Ďalšou zaujímavou funkciou je tzv. falošný selfie blesk.

whatsapp

Pri fotografovaní prednou kamerou sa displej na chvíľu rozžiari na maximum, aby aspoň ako tak osvetlil vašu tvár a mohli ste si zhotoviť selfie aj v noci alebo za tmy. Ako sme spomínali v úvode, všetky novinky sa týkajú poslednej beta verzie (2.16.263) aplikácie WhatsApp. Kedy budú dostupné v stabilnej verzii je zatiaľ neznáme. V prípade negatívnej spätnej odozvy je možné, že ich vývojári do stabilnej verzie neuvoľnia. To však nepredpokladáme.

Pokiaľ sa chcete stať beta testerom aplikácie WhatsApp, navštívte –tento odkaz-, ktorý vás presmeruje do testovacieho programu obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp“]