Úvod Smartphony Dohady Výrobca Turing sa zbláznil: Plánuje predstaviť nový smartfón so 60 Mpx fotoaparátom,...

Výrobca Turing sa zbláznil: Plánuje predstaviť nový smartfón so 60 Mpx fotoaparátom, 12 GB RAM a umelou inteligenciou

16
Silueta „sci-fi" smartónu Turing Cadenza

Možno si ešte pamätáte na ambiciózny Turing Phone, ktorý bol vyrobený z materiálu pevnejšieho ako titán, a ktorý sa pýšil extrémnou ochranou osobných dát a súkromia.

Na toto zariadenie sa ale spustila vlna kritiky, keďže výrobca nestihol v minulom roku avizovaný termín dodania k zákazníkom, ktorý sa výrazne predĺžil. Spoločnosť plánuje aj naďalej produkciu revolučných smartfónov a ich plán pre rok 2017 vyráža dych.

V budúcom roku chce spoločnosť s celým názvom Turing Robotic Industries priniesť na trh smartfón, do ktorého sa bude snažiť integrovať umelú inteligenciu. Tá má podľa slov výrobcu dramaticky vylepšiť spôsob akým každý deň komunikujeme.

K TÉMETuring Phone je bezpečný a štýlový Android smartfón z pevnejšieho materiálu ako titán

Steve Chao, riaditeľ spoločnosti Turing Robotic Industries ozrejmil, že nové zariadenie ponesie názov Cadenza. Do výbavy dostane 5,8 palcový QHD displej, zatiaľ vôbec neohlásený čipset Snapdragon 830 so 16-timi procesorovými Kryo jadrami, 60 Mpx IMAX 6K zadný fotoaparát s 1.2″ objektívom a selfie snímač na prednej strane sa popasuje s rozlíšením až 20 Mpx.

Operačná pamäť RAM štandardu LPDDR4X bude mať nekompromisných 12 GB (dva 6 GB moduly), v zariadení by sme mali nájsť 4 sloty pre SIM karty a neuveriteľné 1 TB úložisko (512 GB int. 512 GB microSD). Turing Phone Cadenza bude bežať na operačnom systéme Swordfish OS s integráciou mechanizmu tzv. „strojového učenia“.

turing

Nie, že by sme riaditeľovi spoločnosti TRI neverili, no dané parametre sú až veľmi futuristické na to, aby boli v budúcom roku reálne. Pokiaľ by sa aj produkcia takéhoto zariadenia podarila, na jeho cenu nechceme ani pomyslieť. Každopádne držíme palce.