VIDEOSERIÁL: Top Tech – najlepšie technológie, ktoré sa oplatia [Epizóda 1]

2
Deň čo deň sa stretávame s technologickými zariadeniami, z ktorých nie všetky spĺňajú to, čo sľubujú alebo sú vyrobené tak, ako to prezentuje marketingové oddelenie danej spoločnosti. U nás v redakcii sme si za roky a roky písania, tvorenia videí a ďalšieho obsahu našli niekoľko zariadení, ktoré u nás zabodovali a ktoré vrelo odporúčame.

Samozrejme, zariadenia, ktoré používame pri práci nie sú všetky poháňané Androidom, no veríme, že sa vám budú tak či tak páčiť. Nezabudnite nám dať vedieť či sa vám takéto video páči a či v tom máme pokračovať. Ak sa vám páči, dajte nám odber, nakopne nás to na tvorbu ďalších kúskov.

Zariadenia v tomto videu

Meizu PRO 6

meizu-pro-6-3

Medzu PRO 6 je výborným smartfónom čínskeho výrobcu, ktorý patrí medzi overené modely, do ktorých sa nemusíte báť investovať. Nielen, že má krásny dizajn, výborné spracovanie a (pre mňa) akurátnu veľkosť, je zároveň výkonný a tak zvládne všetko, čo naň hodím. Zároveň ponúka možnosť využiť hneď 2 SIM karty, čo je pri mojej práci doslova záchranca. 1GB dát od 4ky v spojení s pokrytím Telekomu je manželstvo stvorené v nebi.

Logitech MX Master

logitech-mx-master-1

Predstavujeme vám najlepšiu myšku pre kancelárske práce. Minimálne teda pre mňa. Každého preferencie sú hlavne pri takýchto produktoch prirodzene iné. Vďaka jej ergonómii, premyslenému umiestneniu tlačidiel a druhého kolieska, ako aj možnosti pripojiť ju až k 3 rôznym zariadeniam naraz sa pre mňa stala jasným víťazom.

Razer BlackWidow Chroma

blackwidow

Klávesnicu som pôvodne do videa dávať nechcel, keďže toto je ešte špecifickejšia záležitosť ako myška. Vzhľadom na veľký záujem v správach a komentároch pod videom som ju sem ale zaradil. Mechanická klávesnica je perfektná pre hranie, písanie a celkovo pocit z toho, že sa pod klávesami nenachádza polorozložený zemiak. Každé kliknutie je jasne citeľné, vďaka čomu máte presnú spätnú väzbu o tom čo robíte. No a možnosť nasvietiť si každú jednu klávesu na 16 miliónov rôznych farieb je ako čerešnička na torte.

Dell U3415W

dell-u3415w

Pri výbere monitora som strávil asi najviac času. Rozmýšľal som o tom, aký model by mal nahradiť môj starý, 27“ monitor od ASUSu. Nakoniec som sa aj kvôli práci s fotkami a videami rozhodol okúsiť svet ultrawide monitorov práve panelom od Dellu. Vďaka rozlíšeniu 3440 x 1440 a pomeru strán, mám k dispozícii takú plochu, ako by som k vedľa seba postavil 2 monitory.

Chceli by ste vidieť viac takýchto videí? Dajte nám vedieť!