Úvod Zaujímavosti Auto v bazéne alebo zlovestná kosačka: Videá z domácich kamier Nest stoja...

Auto v bazéne alebo zlovestná kosačka: Videá z domácich kamier Nest stoja za to

1
Nest je dcérska spoločnosť giganta Google. Z jej dielne pochádzajú inteligentné bezpečnostné kamery pre sledovanie domácnosti, známe ako Nest Cam.

Domáca kamera je druhým hlavným ťažiskovým produktom tejto spoločnosti. Výrobca Nest sa preslávil hlavne vďaka svojim inteligentným a príťažlivo vyzerajúcim termostatom, ktoré je možné ovládať cez smartfón.

Dnes už má každý vlastník domu, záhrady, chaty alebo inej nehnuteľnosti zabezpečené jej stráženie prostredníctvom minimálne jednej kamery. Za plotmi domov, záhrad alebo chát sa však často dejú vtipné alebo záhadné veci, ktoré sú ukryté pred očami verejnosti.

Používatelia inteligentných kamier Nest Cam sa rozhodli s týmito, rozhodne zaujímavými videami pochváliť a na serveri YouTube vznikol playlist, ktorý je trefne pomenovaný „záhada vyriešená“. V tomto zozname videí si môžete pozrieť zábery zo spomínaných domácich kamier, ktoré zachytili bizarné momenty domácností.

nest

Nižšie nájdete napríklad auto, ktoré sa dostalo do bazéna, zákernú „autonómnu“ kosačku, ktorá si sama jazdila po dvore a kosila všetko, čo jej prišlo do cesty alebo veľmi iniciatívneho kuriéra. Videí je samozrejme viac a všetky ich nájdete v zozname YouTube videí NestCam Outdoor – Mystery Solved, ktorý nájdete v tomto odkaze.

Keďže je škodoradosť najlepšia radosť, videá vás určite zabavia.