Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Apollo Lite dostáva ďalšiu aktualizáciu. Výrobca zároveň pripravuje Android 7.0

Vernee Apollo Lite dostáva ďalšiu aktualizáciu. Výrobca zároveň pripravuje Android 7.0

1
smartfón
Slastné zliepanie fólie

Čínsky výrobca Vernee zareagoval na nepriaznivú spätnú odozvu od používateľov, ktorí poukázali na niektoré nedostatky najobľúbenejšieho modelu výrobcu s označením Apollo Lite.

Výrobca v týchto dňoch dokončil v poradí už tretiu aktualizáciu pre tento smartfón a jeho majiteľom bude doručená štandardne prostredníctvom OTA rozhrania v priebehu najbližších dní.

Medzi najpodstatnejšie vylepšenia, resp. opravy patrí lepšia kompatibilita a stabilita mobilného pripojenia v rámci 2G a 3G frekvencií rôznych lokálnych operátorov.

Aj keď internetová funkcionalita a aplikácie inteligentných mobilných telefónov vytlačili používanie bežných hlasových hovorov do úzadia, stále sú veľmi podstatné. Výrobca aj preto vylepšil kvalitu bežných hovorov, ktorú doplnil lepším vyvážením atribútov prednej kamery a okrem toho opravil pár drobných chýb a pripravil obvyklé optimalizácie systému.

Vernee apollo lite

Spoločnosť Vernee zároveň pripravuje pre model Apollo Lite novú verziu operačného systému. Samozrejme pôjde o najnovšiu verziu OS Android 7.0 Nougat. Vývojári na nej už pracujú a zatiaľ odhadovaný termín uvoľnenia hovorí o decembri tohto roku.

Podobný osud zrejme čaká aj nedávno predstavený model Vernee Mars, pri ktorom sa výrobca viac zameral nielen na jeho vzhľad, ale hlavne ekonomickejšiu dostupnosť.

Detaily o oboch zariadeniach už môžete nájsť na stránke výrobcu http://vernee.cc a čo sa týka aktuálnych zľavových kampaní, jednu môžeme nájsť napr. na stránkach e-shopu aliexpress.com, kde je k dispozícii 200 kusov modelu Vernee Apollo Lite za zníženú cenu do 7. októbra 2016.