S jeseňou prichádza aj výrazné znižovanie cien a uvádzanie nových produktov na trh. Taký je príbeh novinky v podobe UMi Plus, ktorú práve naskladnil jeden z overených obchodov, TomTop.

Poďme sa hneď zahryznúť do toho, čo všetko ponúka UMi Plus a prečo si myslíme, že by ste túto ponuku nemali premeškať.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu UMi Plus <<<

umi-plus-2

Displej, na ktorý sa môžete spoľahnúť

Novinka od UMi disponuje 5,5-palcovým Full HD (1 920 x 1 080) displejom, ktorý sa postará o veľmi príjemnú reprezentáciu farieb, ako sme zvyknutí už z modelov UMi Super a UMi Max. Displej UMi Super dokáže dynamicky, teda za behu monitorovať svetelné podmienky okolo zariadenia tak dokonale, že upravuje kontrast pre jednotlivé pixely. Upravením len špecifických oblastí displeja, ktoré sú tmavšie než zvyšok dokáže UMi Super ponúknuť perfektné podmienky pre čítanie aj na priamom slnku.

MediaTek-Helio-P10

Dostatočný výkon aj na tie najnáročnejšie appky

Pod kapotou sa nachádza osemjadrový procesor Helio P10, ktorý je veľmi populárny a stále viac než dostatočne výkonný.

Procesoru bude s výkonom pomáhať aj 4 GB operačná pamäť RAM. O multimédia sa zas postará 32 GB úložisko, ktoré si môžete rozšíriť o ďalších 256 GB.

umi-plus-1

Fotoaparát od Samsungu s PDAF

Na zadnej strane sa nachádza 13 Mpx senzor s objektívom s clonou f/2.0. Nejde o úplne obyčajný fotoaparát.  Podporuje totiž technológiu PDAF pre čo najrýchlejšie zaostrovanie. Na prednej strane sa zas nachádza 5 Mpx senzor pre čo najkrajšiu selfie.

O softvér sa postará takmer čistý Android 6.0 Marshmallow s minimálnymi zmenami. Okrem toho, UMi už teraz pracuje na aktualizácii na Android 7.0 Nougat.

umi-plus-vydrz-3

Obrovská batéria, 2-dňová výdrž

Nakoniec, šťavu novinke dodáva 4 000 mAh akumulátor s technológiou rýchleho nabíjania cez USB C. Vďaka nej sa z 0 na 100 % dostanete len za 90 minút čo je pri batérii s tak vysokou kapacitou veľmi dobrý výkon.

No a teraz to najlepšie – cena. Novinku si totiž môžete kúpiť za 160 EUR, teda cenu, ktorú v slovenských obchodoch len tak často nestretnete. Ak máte záujem, neváhajte otvoriť ponuku nižšie.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu UMi Plus <<<