Úvod Zariadenia Oslávte Svetový deň turizmu a pozrite sa aktuálne zľavy zariadení, ktoré oceníte...

Oslávte Svetový deň turizmu a pozrite sa aktuálne zľavy zariadení, ktoré oceníte pri výletoch

0

Na dátum 27. september pripadá Svetový deň turizmu, ktorý by ste určite mohli osláviť výletom do prírody alebo napríklad novými technologickými zariadeniami.

Tie sú totižto pri príležitosti tohto svetového dňa v zaujímavých zľavách. Pripravil si ich medzinárodný online predajca everbuying.net a nezabudol na žiadny podstatný segment.

Okrem klasického výberu rôznych smartfónov a tabletov, nechýba nositeľná elektronika, akčné kamery, rôzne príslušenstvo alebo prvky inteligentnej domácnosti. Z celej plejády produktov sme nižšie vybrali tie, ktoré by ste pri prípadnej turistike určite ocenili.

V prvom rade by sme dali do pozornosti externú batériu, tzv. power banku. Aj ten najlepší technologický kúsok je vám na nič, pokiaľ sa v ňom vybije batéria. V lese elektrickú zásuvku na strome nenájdete, môžete mať však vlastnú zásobu elektrickej energie.

10 000 mAh power banka z dielne Xiaomi predstavuje optimálny kompromis medzi dostatočnou kapacitou a kompaktnými rozmermi. Zmestí sa do každého batohu, pričom pomocou nej nabijete napríklad dva krát smartfón Xiaomi Mi Note alebo 3,5 krát iPhone 6. Nabíjanie prebieha prostredníctvom USB konektora s 5,1V 2,1A výstupom. Power banka aktuálne stoji necelých 13 eur.

xiaomi

Po ceste si môžete krátiť chvíle počúvaním hudby prostredníctvom prémiových in-ear slúchadiel Meizu. Tie sú bezdrôtové, čiže vám nebude zavadzať žiadny napájací vodič.

meizu

Pripojíte ich klasicky cez Bluetooth rozhranie, čas pohotovostného režimu sa zastavil na 400 hodinách a nepretržite zvládnu reprodukovať hudbu až 6 hodín. Slúchadlá vážia len 15 gramov a aj keď pri tomto produkte až tak na výzore nezáleží, Meizu štuple sú dobre zvládnuté aj v tomto smere. Ich cena sa zastavila tesne pred hranicou 30-tich eur.

Zábery z turistiky môžete zachytiť nenáročnou akčnou kamerou so 16 Mpx CMOS senzorom IMX179. Okrem 4K rozlíšenia dokáže natáčať aj v zaužívanom FHD 1080p rozlíšení pri 30 FPS alebo plynulejších 60-tich snímkach za sekundu. Samozrejmosťou je režim pre spomalené alebo zrýchlené video.

v3_4k_action_cam

900 mAh batéria zvládne 70 až 90 minút FHD záznamu. Vhod tiež príde dvoj palcový displej, ktorý ponúkne náhľad na zhotovené fotografie a videá. Tie môžete zhotoviť v 170 stupňovom širokouhlom zábere. Akčná kamera je momentálne k dispozícii za približne 34 eur, ale pozor, cena platí len deväť dní a je obmedzená na 100 kusov zariadenia.

Pri turistike by sme ešte možno využili fitness náramok Mi Band, ale prvej generácie. Ten je lacnejší ako novšia verzia s displejom a pre záznam prejdených kilometrov a spálených kalórii bohate stačí.

mi band

Verzia 1S je vybavená aj snímačom srdcového tepu a počítať môžete s dlhou výdržou na jedno nabitie, ktorá môže byť až 30 dňová. Samozrejmosťou je odolnosť voči vode v rámci certifikácie IP 67. Dážď alebo umývanie rúk teda vadiť nebudú.

Predajca cenovo zvýhodnil niekoľko desiatok ďalších technologických zariadení, tie už však nájdete na samostatnej stránke, ktorú predajca venoval práve akcii pri príležitosti Svetového dňa turizmu.

>Zobraziť zľavy Svetového dňa turizmu<