Úvod Smartphony Predstavenie Snapdragon 821 a predstavenie 21. septembra. LeEco ukáže nového trhača benchmarkov

Snapdragon 821 a predstavenie 21. septembra. LeEco ukáže nového trhača benchmarkov

0

Čínsky výrobca LeEco v produkcii smartfónov s nadštandardnou hardvérovou výbavou nepoľavuje. Práve naopak. Už o pár dní by sme mali uvidieť jeho nový prírastok.

Kým sa o jeho názve zatiaľ vedú dohady (LeEco Le 2S Pro, Le 3 Pro, Le Pro 3), istejšie sú informácie o špecifikácii. Chystaný smartfón bude vôbec druhý v poradí s ohláseným vylepšeným čipsetom Snapdragon 821.

Prvenstvo drží ASUS ZenFone 3 Deluxe a nový LeEco smartfón bude zrejme nasledovať Xiaomi Mi Note 2. Okrem najvýkonnejšieho mobilného procesoru pod kapotou tiež nájdeme 6 GB operačnú pamäť RAM alebo 64 GB interné úložisko.

LeEco nepoľaví ani v ostatných parametroch. 16 Mpx fotoaparát doplní ešte masívna 5000 mAh batéria, ktorá má byť umiestnená v tele tenkom len 7 milimetrov. To sa zdá na prvý pohľad až nereálne. O displeji zariadenia zatiaľ nevieme nič, no pravdepodobne pôjde o uhlopriečku 5,5 palca a vyššiu, a QHD 1440p rozlíšenie.

Škoda, že sa na verejnosti neobjavili zatiaľ žiadne uniknuté fotografie tohto smartfónu. Zatiaľ nám musí stačiť náhľad z certifikačného úradu TENAA, ktorý môžete vidieť nižšie.

le pro 3