Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 má prísť v dvoch veľkostiach: Obe budú mať zakrivený...

Samsung Galaxy S8 má prísť v dvoch veľkostiach: Obe budú mať zakrivený displej

20

Šéf mobilnej divízie Samsungu, Dong-jin Koh už dávnejšie naznačil, že ich firma do budúcna (čítaj pri S8) pravdepodobne len zakrivené displeje. Vyzerá to tak, že naozaj neklamal.

Najnovšie správy pochádzajúce z Južnej Kórey totiž naznačujú, že ich dcérska spoločnosť, Samsung Display, robí všetko preto, aby pripravila 5,1 a 5,5-palcové panely pre Samsung Galaxy S8.

Dôvodom majú byť neutíchajúce predaje modelu Galaxy S7 edge, ktorý predajnými číslami hravo preskočil štandardnú verziu. Okrem toho, S7 edge je o niečo drahší, vďaka čomu by Samsung mohol zvýšiť maržu a tým pádom aj zisk. Aby dva chystané modely odlíšil, pridelí im rôzne veľké displeje a pravdepodobne aj mierne odlišný názov.

Čo sa špecifikácií týka, Galaxy S8 by mal ponúknuť 4K displejduálny fotoaparát zložený z 12 Mpx a 13 Mpx senzorov. Vzhľadom na to, že všetci výrobcovia využívajú duálny fotoaparát trochu inak momentálne nie je jasné, ako ich využije Samsung.

Tak či tak, momentálne máme najmenej 5 mesiacov na to, aby sme počkali na samotné predstavenie Samsung Galaxy S8. Čo by ste v Galaxy S8 videli najradšej vy?