Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Samsung priblížil, kedy sa Galaxy Note 7 vráti do predaja v Európe

Samsung priblížil, kedy sa Galaxy Note 7 vráti do predaja v Európe

9
Samsung Galaxy Note7
Systém výmeny potencionálne nebezpečných smartfónov Galaxy Note 7 je v plnom prúde. Určite však mnohých zaujíma, kedy sa tento kolotoč skončí a kedy budú na pultoch predajní bezpečné kusy. 

Nie každý si totižto nový smartfón kúpi ihneď, ako sa po predstavení objaví v ponuke predajcov. Množstvo ľudí porovnáva s konkurenciou resp. čaká, čo ostatní výrobcovia predstavia a následne sa rozhodne. Svoju rolu tiež zohráva cena.

Neraz sme boli svedkami, že cena čerstvo predstaveného zariadenia po pár týždňoch klesla o desiatky eur. Pri Samsungu to zrovna nikdy veľké rozdiely neboli, no každé ušetrené euro sa počíta. Určite mnohí uvažujú nad tým, že si Galaxy Note 7 doprajú až pod vianočný stromček.

Samsung Galaxy Note 7 by mal ísť späť do predaja v USA už koncom budúceho mesiaca október. Najlepšie sú na tom obyvatelia domovskej Južnej Kórey. Tí si môžu nehorľavý Galaxy Note 7 kúpiť už od 28. septembra.

samsung-galaxy-note-7-recenzia-8

Čo však obyvatelia Európy? David Lowes, riaditeľ marketingu európskeho zastúpenia Samsungu uviedol, že Samsung Galaxy Note 7 bude na pultoch predajní k dispozícii približne na konci novembra. Udiať by sa tak malo v dostatočnom predstihu pred koncom štvrtého štvrťroka 2016, čo je logické. Vianoce sú spojené s bujarými nákupmi darčekov, medzi ktorými sa už dlhodobo na prvých priečkach spolu s kozmetikou a knihami ocitá spotrebná elektronika.

Ak napriek explozívnej afére aj naďalej dôverujete Samsungu a na Note 7 ste si brúsili zuby, určite počkajte do novembra. Aký Galaxy Note 7 je si môžete prečítať v našej recenzii.