Sony Xperia XZ s IPS LCD displejom

Xperia XZ, prvé Sony vlajkové zariadenie zo série Xperia™ X, ktoré bolo nedávno predstavené na veľtrhu IFA, bude možné predobjednať od stredy, 14. septembra. Objednávky odoslané do 5. októbra získajú zadarmo pár slúchadiel Sony EXTRA BASS Bluetooth2 v hodnote €199.

Xperia™ XZ prináša doteraz najvyspelejší Sony fotoaparát v smartfóne s technológiou trojitého obrazového snímania a 5-osovou stabilizáciou obrazu a vy tak môžete so svojím smartfónom robiť dokonalé zábery bez rozmazania a aj pri slabom osvetlení. Vďaka svojmu očarujúcemu dizajnu so zaobleným povrchom, 5,2″ displeju s gorilla sklom a špičkovej povrchovej úprave ALKALEIDO™, zapadne Xperia XZ dokonale do vašej ruky, takže sa príjemne drží.

Medzi ďalšie kľúčové prvky smartfónu Xperia XZ patria:

  • 5,2” FHD 1080p displej TRILUMINOUS™
  • 23MP hlavný fotoaparát s technológiou trojitého obrazového snímania a 5-osovou stabilizáciou, doplnený rýchlosťou prepnutia z pohotovostného režimu na fotenie len za 0,6 sekundy3
  • 13MP predný fotoaparát so širokouhlým objektívom, dokonalý pre skupinové selfie zábery
  • 4K video nahrávanie
  • 2,900mAh, režim STAMINA, podpora rýchleho nabíjania Quick Charge 2, adaptívne nabíjanie Qnovo
  • Smart Cleaner – smartfón sa učí a prispôsobuje v závislosti od toho, ako svoj telefón využívate
  • Type-C™ USB pre nabíjanie
  • Dostupná vo variantoch lesnej modrej, minerálnej čiernej a platinovej farbe

Pri predobjednaní s mesačným programom od Telekomu získate zadarmo Bluetooth slúchadlá Sony EXTRA BASS v hodnote €199. V spojení s technológiami LDAC a Hi-Res Audio, ktorými Xperia XZ disponuje, vám tieto slúchadlá zrýchlia pulz, keďže prinášajú hlboké basy bez drôtov, takže už sa nikdy nebudete musieť obávať, že sa pri počúvaní svojich obľúbených skladieb zamotáte do káblov.

Kompletný zoznam špecifikácií nájdete tu:
http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/

Nezáväznú predpredajovú objednávku môžete urobiť tu: https://www.telekom.sk/predpredaj/sony-xperia-xz