© nouw.com
Smartfóny nám robia spoločnosť nielen od skorého rána, ale tiež až do neskorého večera. Množstvo používateľov prostredníctvom smartfónu počúva pred spánkom hudbu.

Je pritom jedno, či máte na ušiach slúchadlá alebo ste smartfón pripojili k externým reproduktorom. Väčšina unavených jedincov pri počúvaní hudby jednoducho zaspí.

Pokiaľ nechcete, aby hudba hrala do rána a aby sa vám poprípade vybil smartfón, existuje jedno jednoduché riešenie. Ide o aplikáciu s názvom Sleep Timer. Appka je extrémne jednoduchá, jej užívateľské prostredie je po dizajnovej stránke veľmi pekné a pracuje nielen s lokálnymi prehrávačmi hudby, ale aj službami akými sú napríklad Deezer alebo Spotify.

Po otvorení appky jednoducho nastavíte odhadovaný čas vašej dočasnej bdelosti. Po uplynutí danej doby, napríklad po desiatich minútach, začne hlasitosť prehrávanej hudby postupne klesať až do jej zastavenia. Priamo z aplikácie, najlepšie po nastavení intervalu, môžete otvoriť váš obľúbený hudobný prehrávač alebo službu. Tú si predtým nadefinujete v nastaveniach.

hudba

Rovnako tak môžete predĺžiť interval automatického vypnutia hudby len obyčajným zatrasením smartfónu alebo si môžete zvoliť, čo má aplikácia po uplynutí intervalu urobiť. Rozkázať jej môžete uzamknutie obrazovky, vypnutie WiFi alebo aktiváciu tichého režimu.

Aplikácia Sleep Timer je sama o sebe bezplatná a pre jej používanie táto verzia úplne stačí. Ak sa však chcete zbaviť zobrazovanej reklamy a chcete používať widget pre domácu obrazovku, priamo v aplikácii nájdete možnosť nelikvidačného in-app nákupu.

Zamierte do obchodu Google Play a vyskúšajte aplikáciu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.pboos.android.SleepTimer“]