Úvod Aplikácie Zaujal vás Pixel Launcher? Nainštalujte si Nova Launcher, ktorý dostal obdobné funkcie

Zaujal vás Pixel Launcher? Nainštalujte si Nova Launcher, ktorý dostal obdobné funkcie

5

Nova Launcher je nesmierne populárna aplikácia užívateľského prostredia, tzv. spúšťač, ktorá dokonale nahradí predinštalované prostredia výrobcov. Teda, pokiaľ vám nevyhovujú. 

Nova Launcher sa pýši nielen stabilným a rýchlym chodom, ale aj množstvom rôznych funkcií a možnosťami prispôsobenia. Autori tento launcher neustále inovujú, čoho dôkazom je posledná Beta verzia tohto spúšťača.

Práve v beta verziách sa najskôr objavujú nové funkcie a pokiaľ sa osvedčia, čo väčšinou platí, následne poputujú do verzie stabilnej. Pred pár dňami na verejnosť unikol inštalačný súbor spúšťača Pixel Launcher, ktorý nájdeme v nových referenčných smartfónoch Google Pixel a Google Pixel XL.

Pokiaľ nedôverujete inštaláciám z neznámych zdrojov (ani by ste nemali dôverovať), poprípade je uniknutý Pixel Launcher nekompatibilný s vaším zariadením alebo pracuje nestabilne, aktuálne existuje jedna bezpečná a funkčná možnosť.

Tou je práve inštalácia beta verzie Nova Launcher aplikácie, v ktorej nájdeme podstatné prvky z Pixel spúšťača. Aktivovať si môžete inovovanú ikonu vyhľadávacieho panela a zásobník s aplikáciami môžete otvoriť len ťahom prsta cez ikony v spodnej časti obrazovky. Ďalej pribudlo pár nových gest, časovač zámku obrazovky, optimalizácie alebo vylepšená interakcia s aplikáciou pre tvorbu živých pozadí.

nova launcher nova launcher nova launcher

Ak už Nova Launcher používate, zamierte do nastavení a nájdite položku skontrolovať aktualizácie. Následne vyberte možnosť beta z pravého horného menu na obrazovke. Inštalačný súbor beta verzie si tiež môžete stiahnuť z oficiálnej stránky na: http://novalauncher.com/beta/.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime“]