Úvod Smartphony Aktualizácie Smartfón OnePlus 2 dostáva softvérovú aktualizáciu

Smartfón OnePlus 2 dostáva softvérovú aktualizáciu

0

Obľúbená druhá generácia smartfónu výrobcu OnePlus momentálne dostáva aktualizáciu na verziu softvéru Oxygen OS 3.1.0 založenom na OS Android 6.0 Marshmallow.

Aktualizácia sa pre všetkých používateľov tohto smartfónu začne šíriť v najbližších dňoch, pričom šikovnejší užívatelia si ju môžu stiahnuť a nainštalovať aj manuálne. Update nájdete na stránke výrobcu na: http://downloads.oneplus.net.

Čo sa noviniek týka, tešiť sa môžete na opravu chýb, týkajúcich sa notifikácií, úsporný režim Doze by mal byť efektívnejší a a pomocou tlačidla na boku zariadenia si už môžete nastaviť nielen zvuk vyzváňania, ale aj toho pre multimédia a hry.

Opravené aj kritické chyby

Veľmi dôležitá je tiež vylepšená bezpečnosť. Smartfón OnePlus 2 s novou verziou systému bude odolný voči zraniteľnosti známej ako Quadrooter. Výrobca ďalej pridal obvyklú dávku opráv drobných chýb a optimalizácií.

oneplus 2

Majiteľov smartfónov OnePlus 2 alebo aj OnePlus 3 bude určite zaujímať, že výrobca daných smartfónov vylepší celkový systém aktualizácií. Tie by mali užívatelia dostávať častejšie. Spoločnosť OnePlus totižto zlúči svoje dve verzie operačného systému Oxygen OS a Hydrogen OS, ktorý bol určený pre čínsky trh. Viac informácií o tejto novinke nájdete v minulom článku.