Úvod Výrobcovia Vernee Neprehliadnite! Technológiami nabitý Vernee Apollo Lite teraz v akciovej ponuke

Neprehliadnite! Technológiami nabitý Vernee Apollo Lite teraz v akciovej ponuke

0

To, že vďaka čínskym výrobcom môžeme mať vo vrecku kvalitný smartfón, ktorý nestál celú výplatu, je už všeobecne známe. Ale mať vo vrecku naozaj špičkové parametre za naozaj neadekvátnu cenu?

Vďaka Vernee Apollo Lite je to zrejme naozaj možné. Tento čínsky drak mladého výrobcu je technologickými prekvapeniami doslova nabitý.

Ako prvý môžeme spomenúť displej, ktorý ponúka 5,5-palcovú uhlopriečku, Full HD rozlíšenie, Gorilla Glass 32.5D zakrivenie. Priamo v ňom sa nachádza trojica softvérových tlačidiel pre navigáciu.

vernee_apollo_lite

Na zadnej strane sa nachádza rýchly, 360° snímač odtlačkov prsta, ktorý svojho majiteľa rozpozná behom 0,1 sekundy. Takisto je schopný zapamätať si 5 rôznych odtlačkov. Nad ním sa už tradične nachádza primárny fotoaparát z dielne Samsung, ktorý v tomto prípade disponuje rozlíšením 16 Mpx, PDAF zaostrovaním, schopnosťou natáčať videá v 4K rozlíšení a clonou f/2.0. Jeho kolega na prednej strane zvládne videohovory a selfie fotky v 5 Mpx rozlíšení.

© vernee.cc
© vernee.cc

To hlavné sa však nachádza vo vnútri, a to v podobe 10-jadrového procesora Helio X20 s taktom 2,3 GHz, 4 GB pamäťi RAM, grafického čipu Mali T880 a užívateľskej pamäte s kapacitou 32 GB a možnosťou externého rozšírenia do 128 GB. Hlavným distribútorom energie je však 3180 mAh batéria s funkciou rýchleho nabíjania Pump Express 3.0, samozrejme cez USB-C port. Všetky komponenty boli ukryté do jednoliatej kovovej konštrukcie z rozmermi 15,2 x 7,6 x 0,9 cm.

Interakciu s používateľom má pod palcom zatiaľ najnovší dostupný OS Android 6.0 Marshmallow. Veľkým bonusom pre tento kúsok je aj podpora všetkých LTE pásiem, ktoré sú využívané aj našimi operátormi.

Skvelé špecifikácie, čo poviete? Určite by ste ale nepovedali, že tento kúsok je dostupný za 181,99 EUR v striebornom a za 229,53 EUR v čiernom prevedení. Môžete sa o tom presvedčiť sami na stránke predajcu GearBest.com.

Zobraziť kompletné špecifikácie